Hopp til innhold

Stinger Streamdance

Medlem
 • Antall innlegg

  964
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

16 Nøytral

Kontaktinformasjon

 • Skype-ID
  Stinger Streamdance
 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trøndelag
 • Favorittfiske
  Laks, sjø-ørret, ørret

Siste profilvisninger

4 000 profilvisninger
 1. Denne sesongen møter du en ny fisker i denne elven DrFlo84:-)
 2. Fabelaktig historie og utrolig godt formidlet. Fikk meg en formiddabel latter her på formiddagen:-) Denne MÅ du dele på Herreavdelingens side på Facebook, eventuelt sende den direkte til Herreavdelingen!!
 3. Tenker å bestille diverse utgaver av denne: http://www.rioproduc...short-versitip/Men, er det slik at oppgitt vekt og lengde er inkl spissen?
 4. Utrolig hvor forskjellig man opplever stenger:-) Jeg opplevde One som dvask, treg og lite resonsiv..Solgte den ved første anledning.
 5. Liten digresjon..Min Stinger 15 knakk dessverre men mener den fremdeles er fullt på høyde med det beste på markedet i dag og er iallefall langt bedre enn fks Sage One 15. En kompis er muligens intr i å kjøpe om du selger Stinger 15.
 6. Oppdaget denne på Korsholm.dk nå: http://www.korsholm.dk/nb/g-loomis-glx-competition-10-6.html Noen som kjenner til denne? 8 èr stanga kunne kanskje vært interessant som en "erstatning" for den fantastiske GLX Distance stangen noen år tilbake i tid..
 7. Drittlei av det elendige og overprisede fisket i Gaula ihvertfall.. Blir Emån i Mars, spesialvaldet i Verdaln noen uker i juni/juli og kanskje sjø ørretfisket i Alta i starten av sept...
 8. Det visste jeg ikke Nobody. Takk igjen. Viktig mht neste bestilling:-)
 9. Da var pga den korte lengden, men ivaretakelse av "riktig" klumpekt som var grunnen for mitt kjøp.. Trengte/ trenger også et klumpsystem til de aller trangeste situasjonene..
 10. Takk for svar Nobody. Da var det som jeg tenkte. Bruker vanligvis mellom 20 og 22 gram på den enhåndsen jeg kjøpte Rios skagit greier til.. Da jeg var helt ukjent med dette konseptet ba jeg butikkfyren velge riktig vekt ut i fra vernevnte.. Det skulle jag ikke gjort.. Ble 425 grain da, dvs 27,5 gram som er aaaaaalt for tungt.. Selges!
 11. Skal en følge den "vanlige" klumpvekten til stangen når en velger skagit klumper eller skal en velge tyngre ?
 12. Har mange ganger (stadig oftere) tenkt på den glede jeg hadde av å lese, drømme meg bort og ønske meg utstyr i de tidlige årene av min fluefiske karriere.. Husker enda så godt hvor høyt jeg ønsket meg et fluefiskesett fra Hørgård. Mener å huske det var en sånn "blisterpakke" med et sett som jeg tror hette Orkla, 9 fot i kl 6-7.. Fikk det imidlertid aldri.. Første stang ble ei Sage Discovery i 9 fot kl 6-7- Kjøpte den på Eian Fritid, etter gode råd fra innehaveren Pål Andersen.. Husker også hvor fascinerende Sages kataloger den gangen var og hvor uoppnåelig mange av stengene/ snellene var.. Husker også hvor jeg "så opp til" de mange ""guruene" som fremsto i diverse stangreklamer o.l.. Etterhvert så jeg jo at de (guruene) stort sett byttet stangmerke etter hvilket firma kompisen jobbet for, så den illusjonen brast raskt.. Mimrer også tilbake til fornøyelsen jeg hadde da jeg kjøpte min første "versting snelle", en dypblå fantastisk flott Loop Hitec.. Den ble stående på ei billig Bruce and Walker ganske lenge før jeg hadde råd til noe bedre på den fronten, men den gleden et slikt smykke ga meg den gang, har jeg nok ikke kjent på siden. I dag har jeg sikkert 10 lakkerte Abel sneller og Loomis stenger av ypperste kvalitet i enhver snøreklasse, men følelsen av å skaffe noe nytt er på ingen måte sammenlignbart med "gamle dager".. Syns det er noe trist at den gleden synes å være et forbilagt stadie.. Men, kjenner fremdeles på lengsel og drømmer i forbindelse med å få til lengre turer til mine tidlige elver i Finnmark og lignende.. Noe av gleden ahr likevel forsvunnet.. Er det flere som kjenner det slik?
×
×
 • Legg til ny...