Hopp til innhold

Storfiskern

Medlem
 • Antall innlegg

  250
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

5 Nøytral

Om Storfiskern

 • Bursdag 07. mars 1965

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo
 • Interesser
  Kona, mine 2 jenter, jobb og laksefiske.
 • Favorittfiske
  Laks.

Siste profilvisninger

2 433 profilvisninger
 1. PU folie blir et "et slags lim?. Hvor kjøper du denne?
 2. Skjønner etter å ha forsøk å "smelte" Rio's liner at dette må være PVC. Smeltet ikke med varmeblåse heller. Noen triks?
 3. Mener Nobody hadde en slik en for salg her; http://fluefiske.net/forum/index.php?s=&showtopic=18965&view=findpost&p=150841
 4. Mener Nobody hadde en slik en for salg her; http://fluefiske.net/forum/index.php?s=&showtopic=18965&view=findpost&p=150841
 5. Hei! På Øvrevoll trevbanes nettbutikk kan du kjøpe en halv liter neat'sfoot oil for 89 kroner.
 6. Her er min samling HiTec sneller. Den svarte på single bilde har akkurat kommet hjem etter et besøk hos min bror i 2 år.. Har ikke sett mange av denne. Sikkert en forløper til HiTec snellen. Merket 1001. Noen som har sette denne før?
 7. Ja, det kan jeg skrive under på! Demontere min HiTec 4 for å smøre opp korkskiven. "hullene" for nålene som muliggjør demotering har gjennom tiden utvidet seg litt og vips forsvant den ene nålen inn mellom lager/ side. Måtte demontere lageret for å få nålen ut igjen. Phu, holdt på i en time for å få dette sammen igjen. Hver gang jeg demonterer mine HiTec sneller, blir jeg imponert over ingeniøren som utviklet denne snella.
 8. Storfiskern

  Skottland 2014

  Da har jeg startet å pakke kofferten! Scotland, Deveron og Kincardine. En uke med det beste en mann kan oppleve med buksene på????
 9. Hei! Følg linken. Samme oljen som følger med i smøresette fra Abel. Neatsfootoil http://www.horseshop.no/?PageID=228&ItemID=1503
 10. Storfiskern

  Skottland 2014

  Ingen fiskere å se så langt i dag! Lange pauser i The Fishing Hut? http://www.farsondigitalwatercams.com/live-webcams/scotland/Dee-(Scotland)/Potarch-Bridge/
 11. Storfiskern

  Skottland 2014

  River Devron er vel egentlig en høstelv på linje med River Tweed. Formålet blir å sjekke ut elven i forhold til fremtidige høstturer. Er vi skikkelig heldige "drar det på" en Springer.
 12. Storfiskern

  Skottland 2014

  Ja vi får håpe "bettet" varer. Selv skal jeg ikke over før 28 mars. Skal prøve oss 1 døgn i River Devron, før turen går videre til 6 dg i Dee. Sjekker ut web kamera ved Bridge Pool om 9 dager. Kansje du dukker opp der, som i fjor Roar, med fast fisk i enden av snøre!
 13. Blir noen kroker og fortomsmatrialer på meg i år. I tillegg vurderer jeg et GL 3D F/ H/ I, men vi får nå se.
 14. Hei! Nå ser det ut som det har "roet" seg. Det skjedde når jeg gikk inn på en tråd. siden la seg opp på hverandre?
 15. Etter omlegging er det umulig å lese tråder. Siden "hopper" hit og dit og legger seg på hverandre, se bilde
×
×
 • Legg til ny...