Hopp til innhold

cardinal

Medlem
 • Antall innlegg

  434
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 1. Ramla over en nyhetssak fra laksestarten.... ikke noe pangstart akkurat. http://www.adressa.no/nyheter/nordtrondelag/article9693869.ece
 2. For mange tullete momenter for at dette skal være ekte: - idiotisk vading i lita elva - faller for lett - "dramaqueen"-tendenser når han først har falt - fisken er stein dau Garantert konstruert situasjon, men moro lell. :biggrin:
 3. Har samme stang (custom bygd) og snøre som deg Kingfisher, og kan bare si meg enig i at dette er stenger med vanvittig bra kasteegenskaper. Snøret følger med når du bestiller custom stenger. I følge Meiser selv takler stengene hans et vidt spekter av snører og vekter (sjekk hjemmesiden hans for info). Selv går jeg med flyt + div. polyleadere og oppsettet ligger på 30 - 35 gram, hvilket stanga takler uten problemer. Kjenner ikke Classic-serien, men S-serien kan iallefall anbefales til klumpfiske. Utrolig flotte stenger, med meget fin finish og personlig preg. Eneste bittelille minus; min stang veier drøyt 50 gram mer enn min gamle Lpxe 13' #8-9.
 4. Enig, dette er en film som må sees med jevne mellomrom. Ellers har jo Polarflua også produsert noen filmer som er gjengangere i dvd-spilleren. :thumbup:
 5. Et lite sidesprang; hvordan ligger det an med snøforholdene der oppe nå? Mye...lite...normalt?
 6. Patience please, patience.... før du aner det er det full rulle. :thumbup:
 7. Hvis jeg ikke husker helt feil tror jeg lengden er ca. 10,5-10,6 m på min nedkappede Powertaper klump klasse 9/10 med vekt på 30 gram (om ikke vekta mi er rape tuillat da). Skjønner hva du mener med det å plusse på vekten av polyleaderen, men for meg føles det helt klart som jeg drar på hele oppsettet når jeg spenner stanga under spey-/overhodekasting. Ved bruk av extra super fast sink polyleader (Airflo) blir det en del tyngre å spenne stanga enn ved bruk av de letteste polyleaderne. Men Lpxe-stengene har jo særdeles god rygg, så det at du bruker litt tyngre klumper enn anbefalt vil jeg tro går helt fint.
 8. Har også en Lpxe 13 fot #8-9 og den brukes til det meste av mitt laksefiske. Kjempestang. Bruker en Powertaper klump i klasse 9-10 kuttet ned til ca. 30 gram + polyleadere i div. synkegrader. Funker optimalt for meg. Enig med silver and grey at 34 gram + polyleader høres litt mye ut, men hvis det funker for deg og du føler at stanga tåler det så er det bare en ting å si; KJØR PÅ! :)
×
×
 • Legg til ny...