Hopp til innhold

cardinal

Medlem
 • Antall innlegg

  434
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Favorittfiske
  Anadromt fiske
 1. cardinal

  Årets første Lakse-døgn???

  Ramla over en nyhetssak fra laksestarten.... ikke noe pangstart akkurat. http://www.adressa.no/nyheter/nordtrondelag/article9693869.ece
 2. cardinal

  Gjett fluas navn og laksens kjønn og vekt

  Guldbrandsen - hunn - 6,3 kg
 3. cardinal

  Catch and release, and again

  For mange tullete momenter for at dette skal være ekte: - idiotisk vading i lita elva - faller for lett - "dramaqueen"-tendenser når han først har falt - fisken er stein dau Garantert konstruert situasjon, men moro lell. :biggrin:
 4. cardinal

  Ny runde - tipp laksens vekt og kjønn

  Hunn - 4,0 kg
 5. cardinal

  Tipp laksens vekt og vinn tubefluer

  Hann - 7,5 kg
 6. cardinal

  NYTTÅRSGAVE FRA FFNET

  2,222 kg
 7. cardinal

  R B Meiser. Noen som har testet?

  Har samme stang (custom bygd) og snøre som deg Kingfisher, og kan bare si meg enig i at dette er stenger med vanvittig bra kasteegenskaper. Snøret følger med når du bestiller custom stenger. I følge Meiser selv takler stengene hans et vidt spekter av snører og vekter (sjekk hjemmesiden hans for info). Selv går jeg med flyt + div. polyleadere og oppsettet ligger på 30 - 35 gram, hvilket stanga takler uten problemer. Kjenner ikke Classic-serien, men S-serien kan iallefall anbefales til klumpfiske. Utrolig flotte stenger, med meget fin finish og personlig preg. Eneste bittelille minus; min stang veier drøyt 50 gram mer enn min gamle Lpxe 13' #8-9.
 8. cardinal

  Hva er din favorittfilm?

  Enig, dette er en film som må sees med jevne mellomrom. Ellers har jo Polarflua også produsert noen filmer som er gjengangere i dvd-spilleren. :thumbup:
 9. cardinal

  Sjøørret i vinter

  Et lite sidesprang; hvordan ligger det an med snøforholdene der oppe nå? Mye...lite...normalt?
 10. cardinal

  Sjøørret i vinter

  Patience please, patience.... før du aner det er det full rulle. :thumbup:
 11. cardinal

  Testing av Sinktip Klump på LPXe 13'

  Hvis jeg ikke husker helt feil tror jeg lengden er ca. 10,5-10,6 m på min nedkappede Powertaper klump klasse 9/10 med vekt på 30 gram (om ikke vekta mi er rape tuillat da). Skjønner hva du mener med det å plusse på vekten av polyleaderen, men for meg føles det helt klart som jeg drar på hele oppsettet når jeg spenner stanga under spey-/overhodekasting. Ved bruk av extra super fast sink polyleader (Airflo) blir det en del tyngre å spenne stanga enn ved bruk av de letteste polyleaderne. Men Lpxe-stengene har jo særdeles god rygg, så det at du bruker litt tyngre klumper enn anbefalt vil jeg tro går helt fint.
 12. cardinal

  Testing av Sinktip Klump på LPXe 13'

  Har også en Lpxe 13 fot #8-9 og den brukes til det meste av mitt laksefiske. Kjempestang. Bruker en Powertaper klump i klasse 9-10 kuttet ned til ca. 30 gram + polyleadere i div. synkegrader. Funker optimalt for meg. Enig med silver and grey at 34 gram + polyleader høres litt mye ut, men hvis det funker for deg og du føler at stanga tåler det så er det bare en ting å si; KJØR PÅ! :)
×