Hopp til innhold

LB

Medlem
 • Antall innlegg

  75
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

1 Nøytral

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann

Siste profilvisninger

1 427 profilvisninger
 1. Takk for info H. , 31g Ace F/I bestillt så tar jeg det derfra. Fint du nevnte fortomslengde og! Er skikkelig noob på tohånds. Har kun ei uke med tohåndsfiske til nå med 2 laks caught. Kastinga var så som så. Vet denne stanga ikke er for nybegynnere , men det skal være ei meget god stang når du får dreisen på kastinga , fikk en meget god pris på den ny så.. Og takk håper det blir bra.
 2. Takker for gode svar . Da skal jeg stikke innom den lokale sjappa , mener å husker de hadde GL powertaper klumper i ei restkasse der. Så er det å kappe og kappe. Sku noen som har akkurat denne stanga se tråden så si gjerne hva dere bruker og.
 3. Fra albumet Fettfinne

  Nedfallsfisk fra indre Oslofjord våren 2011 , Bildet ble ganske okai etter en tur i PS og LR :)

  © LB 2011

 4. LB

  Fettfinne

 5. Hei, Lurer på om noen har en Vision GT Four Catapult 13 #9 og kan anbefale meg skyteklump til den. Helst klumper eller ferdige sett med ferdige løkker i begge ender for raskt bytte. Er veldig ny på tohåndsfiske..Har googla stanga , samt sett på diverese snører uten å bli helt sikker på noe. Ser Vision sier 31g i klumpvekt på sine sider til denne stanga. mvh Terje
 6. MagnusSP , ville gått for dette http://www.agdars.no/index.php?c=2&kat=NETTBUTIKK&s=getItem&ID_Item=11619
 7. LB

  Gjeddefiske

  Har du ett visuellt eksempel på figure of eight til flua? Type med eller uten løkke? Takk på forhånd.
 8. Var der i går , vil ikke si det klekka som F*** , noe var det ... Fisken stod for det meste midt i strømmen , godt utenfor kastehold .. fant en som vaket regelmessig innenfor rekkevidde .. Takk for info Fru Lucky fly , godt å se vakende fisk igjen :closedeyes:
 9. Ryddig og bra design , likte det meget godt . Bare ros fra meg . Tight Lines ;)
 10. du hadde ikke valgt dell fordi ? ?
 11. takk for det , den tok tørrt , har tatt 2 vederbuk før i mjøsa og under harrfisket på høsten, begge over kiloen 1,3 som størst. ja enig, lite av de uten fettfinne her , har en dansk fluefiskekompis , har sett bilder av svære brasmer og mort tatt på nymfe der, mort på 1kg + ! heh , sprek er den visst og , men mort på 1kg kan bli tøfft å få her :P
 12. Tenkte tanken å ta noen pene harr i Mjøsa i ettermiddag. Det blåste ikke ,men det var en del bølger ..jeg tok sjansen da temperaturen tilsa en del insekter. Kom frem på favorittplassen min klokka 18, så raskt en fisk som vaka steady , og la ut en superpuppan ca 3 m fra meg , så harren komme opp å studere den for så å vende nesen ned igjen..så da var det tilbake til godflua for mjøsa , den imiterer det meste , mon tro hva den heter... satte på en i str. 20 , nå hadde det sluttet å vake , så jeg la den ca 20m ut der jeg vet de bruker passere nå og da, smack 15 sekunder og opp kom en fin harr på 36cm og 500g, satte den pent ut igjen . Nå begynnte det å skje ting , så store svarte insekter som drev utover og noen pene fisker som slurpa dem i seg ca 50 m ute , dejlig var det å se de komme lengre og lengre inn . Knøt på ei godflue i str.16 ,da den var mer som insektene som ble tatt i str. og at det ville bli bedre krokningsegenskaper for større fisk. Kort summert , fisken kom inn og tok og jeg røyk fortommen i knuta, knuta ble med inn, må ha hatt en rift :( Raskt på med ny av samme flue i samme str, la den ut og venta på fiskene til å komme innover igjen, og der satt den, kjørte den forsiktig med 0,16 i spissen , ikke de helt store utrasene men den var sterk. Ny pers; Vederbuk 1820 gram Satte den pent ut igjen etter fotoseanse og veiing , var borti ett par harr til etterpå før jeg ga meg. Stang GL3 #4 Tight Lines !
 13. jeg hadde valgt en Dell , gå inn på dell.no og sjekk ukens tilbud , du kan gjøre ett bra kjøp , få med dobbelt med ram f.eks for samme pris , o.l ... dessuten er de fantastiske på service , aldri sett eller opplevd maken , batteriet streika for meg , ringte de kl 14, kl 11 dagen etter var den på døra med nytt batteri..har flere som jeg kjenner som har bare godt å si om de. bruker du pcn i jobbsammenheng hadde jeg valgt 3 års servicen dems , det er få kroner du betaler , og du får igjen at de stiller opp og ordner pcn der du er innen 24 timer, f.eks i ved lakseelva, på hytta osv osv..
 14. LB

  Backwinder trout

  virkelig ingen som vet noe ? :confused:
 15. LB

  Radiostyrt båt

  Ta en titt her " helikopter " , kompis av meg som driver firmaet , kommer visst båt og der snart , slipper visst ut sluken og dorger med båten , den hadde bra trekk kraft skulle klare noen kilo :laugh:
×
×
 • Legg til ny...