Hopp til innhold

Anne

Fluefiske.net
 • Antall innlegg

  8 677
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om Anne

 • Rangering
  Ansvarlig redaktør | Fluefiske.net
 • Bursdag 01. mars 1960

Kontaktinformasjon

 • Skype-ID
  fruluckyfly
 • Web/blogg
  http://www.fluefiske.net

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  LILLEHAMMER
 • Interesser
  Fluefiske og fluebinding.
  Foto og lokalhistorie.
 • Favorittfiske
  LAKS, anadrom fisk i elv

Siste profilvisninger

12 829 profilvisninger
 1. Tråden stenges etter at Fluefiske.net har vært i kontakt med Trondheim politikammer. Anne J. Backsæther, Fluefiske.net
 2. Trur jammen jeg skal binde EI storlaksflue i år!

 3. Premiere for filmen “Laksefiskere” fra Orkla kørdag 1. mars kl. 14.00-17.30. - Informasjon om neste laksesesong, Orkla Fellesforvaltning - Utstyrsnyheter fra LTS,Trond Syrstad og Bjørnar Skjevdal  Fri entré - Kaffe m.m. kan kjøpes Velkommen for å drømme deg bort til sommeren en liten stund! Arrangør: Orkla Fellesforvaltning, Mountain Media, LTS og Bergmannskroa  
 4. :) Det skal bli så vanvittig herlig å bli kvitt den inhabile, udugelige oppdrettsministeren, fru Lisbeth (Sinka)Berg-Hansen. Uansett rødt, grønt, blått eller gult...
 5. Signert. Det er neimen ingenting som ikke er mulig... Nova Sea er den største produsenten av oppdrettslaks i Nord-Norge. Ligger langs hele Helgelandskysten.
 6. :-) Kun kjørt forbi da vi hadde fiske i nærheten, men vet om flere som har vært der. En perle!
 7. Ja, men jeg klarte ikke å skaffe i Norge. Jeg kjøpte Chota Hippies Covertible Hip Waders fra Crystal Fly Shop. De kan brettes (stramming på innsiden) til legg- og knehøyde, og de holder seg på plass. Geniale. Veldig fornøyd.
 8. Og i dag hanket vi inn 1.Exc 1.BHK CK CERT BIR på Hedmark Harehundklubbs utstilling på Morokulien. One to go til N UCH .
 9. Tankevekkende.  Morten Harangen hadde lagt ut denne på Facebook, Fluefiske.net.   http://vimeo.com/56064055
 10. Jeg tror det mer har sammenheng med at i sjøen er fisken på matjakt og forsyner seg av det beste på bordet.
 11. Jeg tror ikke fargestoffene, gørrlukt og annet illeluktende skremmer fisken. Som tjt skriver, vi er mennesker som lukter i luft og laksen i vatn. Det rimer også dårlig med den velkjente snusspyttklysa som enkelte impregnerer laksefluer og mark med .
 12. Litt mer inspirasjon fra 2012: Snokornas eldorado og Göran Ulfsparre. Fra 2011: Et kast over Emån Vi har kjørt Lillehammer>Skarnes>Charlottenberg>Jönkjöping>Mönsterås - med litt variasjon via Tiveden. Ca 80 mil. Lettest for deg er nok >Østersund>Hudiksvall (evt om det er bedre vei om Sundsvall)>Stockholm>Mönsterås. Fra Mönsterås kjører du mot Em, rett før du kommer til brua over Em ved den gamle Mølla, har du kjørt litt for langt, he he. "Hullet i gjerdet" inn til herregården er ikke lett å finne, men det er siste vei inn i skogen før den brua, avkjørsel høyre hånd. Ingen skilt! Det er viss du kommer fra Mönsterås. Kommer du motsatt, sier det seg sjøl . 110 mil i bil. Du kan få mye vann eller til og med lite vann. Uansett må du ha synk. Vannet er kaldt, poolene er mye dypere enn du tror og fisken går dypt og er treg. På grunnere partier holder det med synk 2, men jeg rigget to stenger; densiteter 2 og 4/5. Fluene er som i Trøndelag, men skal du ha med deg én med Em-historikk så bind Em Silver :-). God tur, skitt fiske og hils Kent - og veldig gjerne Göran om han er på gården. Ååååå, som jeg fikk lyst til å reise igjen!
 13. Ups, den posten har jeg ikke sett. Vært der i tre uker. Er der noen dager i august også, uten at vi veit når ennå. Psssst; bruk SMS, det er bare edge i Flora.
 14. Anne

  Forra

  :clapping: Jeg skjønner at fisken stopper... Jeg krangler da ikke. Du skreiv at elven var liten, da var jeg nysgjerrig på hva du mente var lite vann.
×
×
 • Legg til ny...