Hopp til innhold

ØAA

Medlem
 • Antall innlegg

  26
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om ØAA

 • Bursdag 08. aug. 1982

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Bosted
  Drammen
 • Favorittfiske
  Ørret (sjø, fersk), Røye, Havabbor
 1. ØAA

  Barduelva 2015

  Her var det livmor. Elevator? Joakim!
 2. ØAA

  Barduelva 2015

  Hei! Noen som kan gi en oppdatering på sesongen hittill i Barduelva? Er det noe aktivitet? Skal oppover første uka i august. Det er fem år siden sist, så er veldig spent på tilstanden Øyvind
 3. Barduelva nå på lørdag :D

 4. Vi er to stk som drar opp. Startet for 6-7 år siden da jeg besøkte en kompis som jobbet på brannstasjonen på flyplassen. Jeg var der i 3 uker og fisket mens han var på jobb... Hehe! Vi har vært der nesten hver sommer siden.
 5. Takker så mye for info! Vi kommer nok stort sett til å fiske fra Tune og nedover mot Elvemoen. Men vi har bil (og forhåpentligvis båt), så vi er ikke låst til det strekket. Sikkert mange fine plasser oppover mot Setermoen også, men vi er ikke SÅ kjent. Har seks dager til disp, så kom gjerne med forslag ;)
 6. Drar oppover om 6 dager Er det noe action? Klekkinger? Vaking? Sikt? Temp?
 7. Denne elva trenger helt klart maksmål, baglimit og forvaltning generelt. En skulle tro at elva var mer verdt som "ren" sportsfiskeelv for grunneierene (dette er det helt sikkert delte meninger om). Det koster en slikk og ingenting å fiske, noe som forsåvidt er greit, men jeg vet at ihvertfall jeg ikke ville hatt noe i mot om prisene steg en del. Forutsatt at elva ble bedre forvaltet... Dette vil selvfølgelig hjelpe lite så lenge kraftaktørene ikke tar seg i skinnet! Jeg har opplevd svært varierende og ustabilt fiske de seks somrene jeg har vært i elva. Helt kanon ett år, og så og si ingenting neste år. Mye av dette skyldes sikkert flaks/uflaks, temperatur, vær og så videre, men ikke alt! Barduelvas venner er et veldig godt tiltak, og vi får bare håpe at fler og fler får øynene opp for jobben de gjør for denne perlen!
 8. Er det sånn at det ikke er lov med garn i elva i det hele tatt? Har sett garn flere ganger et stykke nedenfor Tune, dog ikke tvers over...
 9. Satser på at den trege starten betyr godt fiske utover sommeren! Kommer oppover i slutten av august, og gleder meg veldig. Har det skjedd noe siden siste post?
 10. ØAA

  Vadere på vidda?

  Takker så mye for svar! Kanskje jeg må vurdere å ta de med. Selve vadebuksene tar jo ikke rare plassen, men det er verre med vadeskoene. Men et par lette joggesko gjør vel samme nytten, så lenge man "holder seg unna" grus og sand...
 11. Årets fisketur går til Hardangervidda. Vår "inside man" sier han aldri har hatt bruk for vadere der oppe. Jeg har fisket lite i fjellet, og har egentlig ikke peiling... Men noe sier meg at det er dumt å ikke ta de med (forutsatt at jeg får plass i sekken). Så jeg spør dere! Trenger man vadere på vidda?
 12. Høres bra ut med vannstanden! Vi er to stykker som kommer opp torsdag formiddag. Tenker vi camper nede ved Sagmoen. Har fikset oss bil og kano :smile:
 13. Godt det er litt aktivitet hvertfall! Drar oppover til uka, og håper på greie forhold... Hvordan er det med sikten om dagen? Vannstanden er vel som alltid udefinerbar?!? :sad:
 14. Nydelig!! Fikk du fler? Hva tok den på? Fiskesjuk! :roll:
 15. Bilder, FlyAlf? :roll: Jeg skal oppover i juli. Håper det blir bedre fangstmessig i år enn på turen i fjor. 3 mann - 5 dager - 1 fisk... 2005, derimot, var helt konge! Gleder meg som en unge :biggrin:
×
×
 • Legg til ny...