Hopp til innhold

patricius

Medlem
 • Antall innlegg

  13
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral
 1. Hei Vi er noen kompiser som skal ta en uke med tørrfluefiske i elv. Siden det kun er en uke tenkte vi å reise til en elv som man ikke må gå kjempe langt til. Er det noen som kjenner til en elv som ligger forholdsvis nærme en flyplass. F.eks Alta? Det hadde vært ideèlt med ørret opp mot kiloen og fint om det ikke er stappfullt med mennesker Tusen takk for alle svar!!!!
 2. Tusen takk for alle tips! Lurer på om det ikke blir en tur til Gol og en svipp innom Rena etterpå. Hvor er gromdelen i Rena som du snakker om på 30km? Noen som kan anbefale noen strekk i golområdet elvene? Ingen som kjenner til noen litt mindre elver?
 3. Hei Vi er et par kompiser som tenkte å ta en uke i en ørretelv. Den kan ligge hvor som helst i Norge sør for Trondheim. Har dere noen tips til en elv hvor en kan ta ørret opp mot kiloen på tørt? Har kikket på hallingdal/gol område, men virker som om man nærmest må stå i kø og fiske. Det gjør ikke noe om man treffer på andre bare man slipper å stå i kø. Fordel om ikke elva er av de aller største, at den har rolige parti for tørrfluefiske og det hadde vært kjekt å kunne leid hytte eller teltet i området. Setter utrolig tips på alle tips og hint. Send meg gjerne en PM! Takker!
 4. Har flyttet til Bergen og er på utkikk etter noen gode plasser å fiske ørret. Er ikke kresen på størrelsen. Har kikket litt på Bergen sportsfiskere også fått litt tips om øygarden. Jeg har derimot ikke funnet noen elver eller spennende små vann. Noen som kjenner noen? Spesielt elver Hadde vært utrolig takknemlig. Takker!
 5. Hei. Noen som hvet hvordan de forskjellige vannene er opp over Frafjord, og inn over fra Maudal med Byrkjedal. Er det fisk i vanna, og av noe størrelse? Vi skal være noen dager, og håper å prøve litt forskjellige vann. Hadde vært en fordel om det var en fisk og to der Takker!
 6. Hei Vi er en gjeng som tenkte oss til haukeli nå den 12 juni, men det viser seg at det ligger is der ennå. Er det noen som har noen tips om en rute eller område som kan være bra å bruke en uke i rundt Rogaland? Jeg ser noen som anbefaler mauland/gjesdal, er det noen spesifikke vann eller ruter som er anbefalt? Evt. hva med Hjelmelandsheiene eller Suldal? Tusen takk for alle forslag! PS: Gjerne PM meg om du heller ønsker det.
 7. Takk for tipset. Er det noen av vannene som er anbefalt mer enn andre? Kan fiskekort kjøpes på hukeliseter?
 8. Hei! Vi skal reise 3 mann med buss til haukeli og tenkte å ta en løkke ned mot Nesflaten og ta en buss derfra igjen(11. Juni). Lurte på om det er noen som har fisket i dette området? Evt. har noen bedre ruter rundt Haukeliseter hvor man kan ta buss til og fra? Vi har ingen erfaring fra område og planen ble tatt litt ut av det blå. Håper at det finnes noe fisk i disse vannene? Alle tips verdsettes!
 9. Hei Jeg tenkte jeg skulle prøve meg på å binde mine egne fluer nå. Så jeg lurte på om det var noen som hadde noen tips om noen enkle men effektive fluer for ørretfiske. Har ikke det største settet heller, men jeg har ganske mye forskjellig dubbing, brunt hane hackle og masse fjører, samt endel tinsel osv. Lurte på om jeg kunne få noen fluer ut av dette før jeg måtte kjøpe mer. Er student så jeg har ikke ubegrensete summer. Takkar!!
 10. patricius

  Tubefluer

  Hei Jeg har aldri prøvd tubefluer, men har nå fått meg noen. Lurte på hvilke kroker som anbefales. Stod noe på forumet om treble kroker med slanke øyne. Lurte også på hvilken knute som brukes, og om den skal trekkes helt opp i tuben? Takker
×
×
 • Legg til ny...