Hopp til innhold

rovfisk

Medlem
 • Antall innlegg

  1 348
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

 • Days Won

  2

rovfisk last won the day on september 12 2013

rovfisk had the most liked content!

Omdømme på forumet

6 Nøytral

Om rovfisk

 • Bursdag 06. juli 1921

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://home.no.net/rovfisk/

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  STAVANGER
 • Favorittfiske
  Backstabber fiske

Siste profilvisninger

2 424 profilvisninger
 1. rovfisk

  Skottland 2017

  Det nærmer seg en tur til Kincardine i slutten av mars. En stund siden jeg har vært i Skottland nå, så det skal bli spennende. Vi blir boende på Huntly Arms - ikke lange gåturen til Boat Inn som hadde bra mat sist vi var der. Hytte helt inntil elva hørtes veldig bra ut. Er det Stracathro? Ser fint ut det..både plassen og statistikken. Mvh Roar
 2. rovfisk

  Alta 2015

  2 døgns kort Phatakorva og Forbygninga. Meget fornøyd med å komme tilbake dit å fiske. Enda mer digg skal bli å fiske med tørrflue etter laksen i andre nærliggende elver. Lite som slår det.
 3. rovfisk

  Alta 2015

  Takk. Tror likevel det var ca 8-10 år siden sist det ble gevinst på meg selv. Ellers har det vel vært gamle tanter, naboens hund etc som har vunnet, i den tiden det var lov.
 4. rovfisk

  Alta 2015

  En god dag :biggrin:
 5. rovfisk

  Alta 2015

  Det er jo stort sett likt resultat hvert år i lotteriet - så årstall for avholdelse av trekningen er kun en uvesentlig detalj Frankov.
 6. rovfisk

  Alta 2015

  25.02.2014
 7. rovfisk

  Alta 2015

  Pleier vanligvis å ha trekningen i slutten av februar.
 8. rovfisk

  Tørrfluefilm laks

  Fikk nettopp beskjed fra "sjefs-editoren" at filmen er oversendt til produksjon. I tillegg fikk jeg coveret Tørrlaks er oppskrytt - helt enig.
 9. rovfisk

  Tørrfluefilm laks

  Tørrfluefilmen begynner endelig å ta form..
 10. rovfisk

  Bjerkreimselva falsk fangststatistikk..?

  En kort ettermiddagstur resulterte i 3 svidder En av dem ble gjenutsatt. Ellers en blank og en lett farget.
 11. rovfisk

  Bjerkreimselva falsk fangststatistikk..?

  Kan rapportere om godt fiske i ettermiddag og noe mindre folk en normalt. Mye mulig landskampen hadde noe med det å gjøre. 3 svidder og 1 laks, hvorav 1 av disse ble sluppet pga. hufisk. De var lett farget og i god kondisjon. Det var mye laks som viste seg.
 12. rovfisk

  Bjerkreimselva falsk fangststatistikk..?

  Det var synd dere ikke lyktes med fangsten denne gang. Jeg var selv i elva noen timer på torsdag hvor det ble to stykker. En hufisk som ble satt tilbake. Var borti en mer på våtflua og en som bommet på riffling. Det var forøvrig en del blank fisk som gikk oppover i store flak. For min egen del ble det ikke rett timing, men svensken fikk. Etter antall folk i elva er det nok mange som setter pris på å få (små) laks, kontra det å ikke få noe i det hele tatt. Beretninger fra fiskere som benytter 2-3 uker i Trøndelag uten napp i år, i fjor og året før der igjen synes jeg virkelig synd på. Bruk like mye tid i Bjerkreim og det er betydelig større sjanse for å få fast. Fra 16 til 19 år er det 50% avslag på fiskekort. Dette må vel sies å være bra. Kunne selvfølgelig vært bedre for rekruttering om aldersnvået ble hevet ytterligere, noen år. Bjerkreim har neppe priset seg ut av markedet, når en teller antall fiskere langs bredden. Med en betydelig lavere pris enn andre elver i Sør-Norge og uten begrensninger på kortsalget tror jeg elva ville ha fått en 100 års flom med fiskere fra inn og utland....vi er vel på en 50 års flom nå..Dette ville vel muligens også gått utover bestanden? Ser man mistenkeliggjør rapporteringen i Suldal også. he he man må jo bare riste på hode...
 13. rovfisk

  Bjerkreimselva falsk fangststatistikk..?

  Synes det er svært merkelig at det stilles spørsmålstegn til fangsten i Bjerkreimselva. Bjerkreimsdelen av vassdraget (sone 1 til 5) har de siste årene hatt en fangst mellom 5-8 tonn. Har dere noen ganger tenkt på hvor lang denne delen av elva er, og hvor mange fiskere det er? Prøv å sammenlign med fangster i andre elver i landet!
 14. rovfisk

  Riffling tuber.

  Kjør på. ingen vesentlig forskjell på mørke eller glassklare elver mhp. riffling. Bjerkreim, Figgjo, Dirdal, Sokna, Etne, Mandal etc.like anvendelig i alle. Veldig effektivt.
 15. rovfisk

  Riffling tuber.

  bruker dobbelkrok.
×