Hopp til innhold

Ninne

Medlem
 • Antall innlegg

  27
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Alt innhold fra Ninne

 1. Har Slate SPX Professional 14ft, synes denne stanga er veldig lett å kaste med. Litt mykere enn Slate AXP stanga (lett å kaste med denne også). kommer ann på om du liker at stanga er litt mykere. Har bare testa stanga 5 turer, men har kjørt laks på den, og det funka fint Har ikke noe annet negativt å si om SPX enn at men må slå stanga sammen for å få den i bilen.
 2. Kan være det ja. kjøpt på en sportsbutikk i alta.
 3. Denne fluen viste seg å være meget effektiv på laksen under et døgn vi hadde. men etter at rundt 15 laks hadde smakt på denne var den litt maltraktert. så det hadde vært fint hvis noen vet navnet på denne fluen.
 4. Ninne

  Eibyelva

  Sjørøye ble jo tatt allerede under slukfiske tidlig i juli. (2 Kg, ikke av meg, men en kompis). Har ikke sett SØ i elva, men har fått 3 grils nå og 5-6 Sjø røye. lite fisk i år, har gått lei av å traske etter den elva for i år. har funnet meg en annen elv som er bedre, på 3 dager fikk jeg 2 grils, 17 sjørøye og 23 SØ.
 5. Ninne

  Eibyelva

  veldig lite fisk. man ser jo nesten ingen fisk. har fått 2 fisk.
 6. Ninne

  Eibyelva

  Fikk en brunørret (damoka) på rundt 0,5 kg i går. ikke mye liv i elva å se.. så en grilse som sto på øversiden av tangenbru.
 7. Ninne

  Alta

  Hørte av noen som kjenner noen som har hørt at det er tatt oppgangslaks på 8kg. kilistrømmen. men rykter vokser fort.
 8. Lurte bare på om man får tak i ekstra spole til Shimano Biocraft XT Large Arbor 7/8. ok hvis man gjør det, hvor? Har sjekka div fiskebutikker men har ikke funnet. :shock:
 9. Ninne

  var en tur i russeluft 27. mai. vi var 2 som fisket og vi fikk vell ca 15-20 SØ. Sjøen var veldig brun nå. kansje 1 m sikt. Mest smått og tynne fisker. alle fikk svømme videre. her er en video av den største -http://media.eiby.org/filarkiv/download.php?file=Jakt og Fiske/russeluft.27.05.2007.mpg
 10. Ja sjø ørret og små laks. bruker selv Sage launch #7 og Shimano Biocraft snelle. liker denne godt.
 11. Prøver å lokke en kompis til å begynne å fiske med flue og han gikk med på å prøve dette men da måtte jeg finne utstyr til maks 2000,- fant ut at det var vanskelig å sette sammen et ok sett til 2000 av det som jeg har prøvd. så jeg googla litt rundt og fant noen sett som kansje vill fungere bra. Er det noen som har noen erfaringer, eller vet noe om disse: hva bør han gå for? Dere kan gjerne komme med andre forslag, men ikke over 2000,- ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Precision P-Series Enhånds-sett - Precision P-Series enhåndsstang 9,6ft #7 - Precision P-Series storspolet snelle - Rio WF Mainstream - Rio 100yrds backing og fortom 1995,- Slate Ørretsett GHX Infinity Komplett sett - Slate GHX Infinity 9.6ft #7/8 m/Fighting Butt - Slate Classic storspole fluesnelle - SA Air Cel flueline, backing og fortom 1799,- Slate Ørretsett AXP Mastery sett - Slate AXP Mastery 9.0ft #6/7 m/Fighting Butt - Slate Classic Fluesnelle - Scientific Anglers Air Cel Fluesnøre - Climax 20lb Backing 1999,- Guideline Procast XP-E sett - Guideline pro cast xp-e 9,3 fot klasse 7 - Guideline Reelmaster Trout - Guideline Force WF 7 flyt - Micron 100 yds Backing - Video: Fluekasterskolen 1799,-
 12. melder inn laks jeg og da. 22.07.06 Langfjordelva "Laggo" 4,4 Kg på Olsen flua. Sage launch 6/7, shimano biocraft snelle, SA Ultra 4 WF6 m/ fastsink polyleader. min første tur til laggo. vet ikke om vannstanden var normal, men prata med noen der som mente at det var mye vann.
 13. ja få se bilde. har fått mest fisk når det e mørkest. fiske med en liten version av sunray shadow i mørket. fått mye ørret på white moth og zulu silver på dagen. mye små fisk i elva hvertfall. i natt mista æ 2 store ned på gammelplassen. vet ikke om dem hva blank, brun,svart eller grønn, men kjentes ut som laks. trøste meg meg med at det va nån skikkelige "bruninga" :)
 14. finnes noen storfisk da. fikk en SØ på 2,7 i natt. fikk en blanklaks på 7 Kg. slapp den jo ut da :roll:
 15. hei. takk for svar. har du bilde av selvlaget flua??
 16. nu som ørretdøgnan begynne i altaelva så lure æ på om det e noen som har bankers fluer til SØ i Altaelva. natt og dag fluer tenkte jeg på.
 17. Lykke til. Står endel laks i kulpen over :)
 18. står litt her: http://www.beiarelva.no/
 19. nå er det masse fisk i elva. SØ er også begynt å komme opp var en tur i dag. fikk 2 røyer og 1 SØ. så ingen laks.
 20. har fått rundt 20-25 røyer i år. fra 800g til 1,3kg og har fått 4 grilse (2,5kg-3,1kg-4,4kg og 4,7kg) i eibyelva i år. røya er veldig var. vet kun om 3 kulper hvor røya står. i en kulp står det kansje 100 røyer, men vil ikke ta. har også fisket veldig mye i eibyelva i år da. bor 300 meter fra elva.
 21. Ninne

  Laggo

  Lite blar på trærne ja. hadde spist bra. :)
 22. Ninne

  Laggo

  sånn. da va min første tur til LAGGO over. dro dit fredag med båten og dro hjem søndag. telta et lite stykke opp i elva. Fiska fra munningen og helt opp til steinfossen (trur den hete det, fossen over niklas) mista 1 stor laks, mange små laks. fikk masse sjørøye på 400-500 gram som ble satt ut. det jeg tok med meg ble til slutt 1 grilse 4,4Kg, 1 Grilse 1,8 Kg og 2 Sjørøyer på rundt kiloet. været var skiftende regn fredag, Sol Lørdag og Regn/vind Søndag. turen var uten tvil en av de beste på lenge. Genial natur oppover elva. ble ikke men siste tur dit. ps. Congnac smakte fortreffelig ved den elva her e noen bilda fra turen. MÆ med fiskan Fiskan og Tuborgen Nedre del av elva "Steinfossen" trur æ den hete, fossen over niklas
 23. Ninne

  Laggo

  1. Hva koster det for kort til laggo? 2. Hvor kjøper man Kort?? 3. Hva er det lov å fiske med i Laggo? 4. Hva koster det med Lokalbåten fra Smalfjord?
 24. Det e ingen vits i å fiske i eibyelva i år. det går ikke fisk opp. det e så lite vann i munningen mot Altaelva. har fiska der siden starten av sesongen, har ikke sett fisk. :blink:
 25. Når begynner det å bli bra å piske med flua etter sjø ørret der igjen?? :biggrin:
×
×
 • Legg til ny...