Hopp til innhold

thomashalv

Medlem
 • Antall innlegg

  300
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

2 Nøytral

Om thomashalv

 • Bursdag 28. mai 1971

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://www.barduelvasvenner.com

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bardu
 • Interesser
  Fluefiske
 • Favorittfiske
  Tørrfluefiske etter ørret

Siste profilvisninger

1 957 profilvisninger
 1. Barduelvas venner deltok som tidligere annonsert på dette folkemøtet. For oss så er dette en erkjennelse på at BV blir sett på som en av de viktige, og seriøse aktørene som står på for vassdraget. Dere kan se vår presentasjon ved å trykke på linken. Mer her.
 2. Barduvassdraget er blant topp 50 av de vassragskonsesjonene som skal revideres. Mer her.
 3. Her er skrivet som Barduelvas Venner har sendt frem til NVE med forslag om utvidede bunndysrundersøkelser i Barduvassdraget. http://barduelvasvenner.no/?p=430
 4. Vi har i de nedre områdene, ved utløpet til Skoelva og omegn hekkeområde for horndykkerne. Denne er på rødlista over truede arter. Den hekker tidlig i sesongen, men om den mister kullet sitt på grunn av vannstand endringer så hekker den igjen i september. På oppfordring fra Ivar Foshaug, leder i Samarbeidsutvalget for grunneierlagene i Bardu og oss i BV ber vi dere ferdes med varsomhet, og hvis mulig heller velge en annen plass å fiske tidlig i sesongen og i september og oktober.
 5. Hei. Jeg skal sjekke over helgen. Blir opptatt med fluekastekurs til søndag kveld.
 6. Takk for innspillet. Du har helt rett, ting har ikke gått til det bedre. Håper flere vil komme med sine tanker rundt elva og forholdene.
 7. Barduelva tråden er lite aktiv. Flere av oss som fisker aktivt i elva, som også er aktive i barduelvasvenner har i en år rekke prøvd å fortelle grunneierne at ting ikke akkurat blir bedre. Vi hadde satt pris på tilbakemeldinger fra flere her inne. Hva mener dere?
 8. Se vedlagt dokument. I forbindelse med vedlikehold på Straumsmo kraftverk.så har vi fremsendt et skriv om skånsom nedkjøring før vedlikeholds start. BV2013_001_Nedkjøring.pdf
 9. Jeg fant en flueboks i går. Hvis du savner en boks, send meg en PM med farge på boks, og fortell litt om innholdet. Den ble funnet mellom Setermoen og Foshaug bru.
 10. Som i fjor, og året før så vil vi oppfordre dere til å sette tilbake større ørret. Allerede hørt om stor ørret på 4 kg som har endt opp på middagsbordet. Barduelva beskattes allerede ganske hardt på grunn av garnfiske, men ikke minst stangfiskere som tar alt som biter på. Hvorfor ikke ta med et par stk på 5-700g istedenfor. Dere vet alle at Barduelva er blottet for forvaltning. Da får heller vi ta ansvar, siden grunneierne og andre ikke gjør det. Man skal høste litt, det er en del av det å være ute. Jakt, fiske, bær, sopp osv. Men uten kontroll på uttaket så går det galt. Så de av dere som ønsker en god elv å komme tilbake til år etter år. Gjør det eneste rette.
 11. Fikk i kveld en tekstmelding fra en som var å fisket i Barduelva. Han reiste enbart fra østlandet til Bardu i dag for å fiske noen dager i elva. Etter ankomst til fiskeplassen så hadde han flere vakende fisk, og siden det blåser kraftig om dagen så er det ikke mange plassene man finner som ligger i le om dagen. Etter en tid så kommer en grunneier med båt som skulle sette ut garna sine, og sa at det kanskje ikke var lurt at han fisket der hvor han skulle sette ut garna sine. Så det var den kvelden. Så folkens, nå vet dere hva som venter dere når dere ankommer Barduelva. Det er ikke bare en regulert elv som kjøres i senk av Statkraft, men også grunneiere som jager sportsfiskere som attpåtil har kjøpt fiskekort av grunneierlagene.
 12. Vi har tidligere i BV pratet om færre større fisk i elva. De siste årene så har mange av oss sett denne tilbakegangen. Vi går derfor til det skrittet og anmode dere om å sette tilbake fisk som er 45 cm eller større. Vi har tidligere forsøkt å komme med innspill til rettighetshaverne (les grunneierne) om bedre forvaltning av vassdraget uten å få gehør for dette. Så sett tilbake den store fisken, hjelp oss å spre budskapet.
 13. Legg inn deres rapporter, forhold og andre ting som kan være til nytte og interesse for fiske i Barduelva her. Forholdene nå. Mye vann (skal ikke klage på det egentlig). Ingen spesielle klekkinger. Kaldt i vannet enda. Rundt 8*C Dårlig med aktivitet.
 14. Ja, denne type folk ønsker vi ikke langs elvene og vannene våres. De er ikke velkommen. Jeg håper at de som var der, og gjorde dette har lest dette, enten her eller på kjent konkurrerende nettside, eller på våre hjemmeside og facebookprofil. Denne greia er lagt ut mange steder, så muligheten er stor for at disse puddingene har lest det.
 15. Vi regner med at trådtittelen fattet stor interesse. Bra Vi anbefaler dere og lese denne historien, som er postet på nettsiden til karnes fluefiske. Forbanna idioter!! Dette er en historie om hvor ille noen kan være langs vassdragene våres.
×
×
 • Legg til ny...