Hopp til innhold

bælme

Medlem
 • Antall innlegg

  25
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Favorittfiske
  ørret ,tørt
 1. Hei Tom. Nei ,jeg sier ikke at de stive stengene kaster en lang line lengst...det gjør de nemlig ikke ,det vet vi alt om he he..... Men en stang må kunne tåle belastningen av snøret uten å "knele",det gjør x1...... Sees vi til helga eller? Jan V
 2. Du har nok rett...det var nok noen som hadde tilgang på tilpassede stenger,som passet bedre til en 20 grams klump enn en vanlig femmer,som de fleste brukte i begynnelsen.... Kanskje det er derfor de ikke er med lengre..he he .??? Jan V.
 3. Ta en titt på siden til Bent Olsen fra Kristiansand,hobbyfotograf........:-) Der ser du maken...eller enda bedre .... www.bentolsen.no Sjekk,dere foto intresserte.
 4. Heisann! Vet om flere juniorer (og seniorer)fra sørlandet som vil se på det som en ære å bli slått av en gammel hedersmann,tror sikkert at det er noen fra Vestfold som også synes det er helt ok...... Så hiv deg med det er bare hyggelig med en vennskapelig kappestrid. Kanskje de gamle fortsatt er eldst...... Men husk har du først meldt deg på ,så blir resultatet stående til evig tid........ (Det har jo vært noen forsøk på å få fjernet arbeidsuhell fra resultatlistene før,men ingen har klart det enda. ....) Tight Lines
 5. "At det private næringslivet får seg et skudd for baugen er det ingen tvil om, men det betyr ikke utflagging og takk for idag, det betyr bare at man blir nødt til å drive på en annen måte. Det ville ikke tatt lang tid før Rema og Rimi måtte legge på røret, men det er udelt positivt i mine øyne. " Ja ja,hva skal man si til slike ting da? Vi får skrive det på kontoen for arbeidsuhell/uvitenhet så slipper det å bli for pinlig... Men du er nok ikke alene....he he :biggrin:
 6. Har opplevd og har følelsen av det samme.Har derfor slått meg til ro med den orange xxd'en. Føler den slår over og ruller mye lenger i vindstille/innendørs enn snører med kortere klumplengde. Det gjelder bare å ha mye snøre i lufta,og ikke vri,sette stoppen tidlig osv,osv...ganske enkelt altså.... Har nettopp begynt å kaste med Dry snøret til guideline,det er en verdig konkurent til xxd'en fungerer og føles veldig bra,på tross av hva enkelte her mener om det. Test det og jeg tror du vil bli possitivt overasket. Både pressisjon og lengde egenskapene er gode. Jan Vidar
 7. :lol: Ikke med et smell.......med et brak.....he he Eller 38 meter , var kastet vinklet oppover så vil det bli trukket bakover før det lander......?... :blink:
 8. Var i Jegersberg på fredag,mye forsiktig vaking. Fikk en på 300gr på myggklekker,fin kondisjon på den også....+ hadde på en liten "sardin" i tillegg.. Fantastisk vinter her i sør. :blink:
 9. Heisann! Er det noen som vet hvordan det gikk med VM-Helga i Tønsberg?...... Var det ren overkjørsel...? 8)
 10. bælme

  Stor ørret

  Hei alle tørrflueindianere og andre! Sesongen er snart på hell,vi har noen fine uker foran oss men det nærmer seg jo.......:-( I våres var det noen om nevnte noe om en(3 eller 4 kg) brunørret som skulle til pers her i sør....på tørt selvfølgelig. Noen som vet hvordan det går....? Har "bare" klart 1,2 selv....:-) Tørrfluehilsen Jan
 11. Har kastet meg litt tom for tiden så nå blir det noen rolige uker uten trening. Så til alle dere kastefanatiske gærninger vi ses igjen i guidelinecup eller neste års 5er cup Mvh Robin Olaussen Fint det Robin,her i Kristiansand er alle i gang med 7" eren.................. Tror ikke det går an å hvile seg i form...he he he Noe å tenke på,tenker jeg.......... Ses i Kristiansand......... :lol:
 12. Dommeren gjorde nok ikke jobben godt nok.... Handelsvanlig stang er en som er tilgjengelig for alle. Er den utsolgt er den fremdeles handelsvanlig. En stang som ikke har kommet ut på markedet ennå er ikke handelsvanlig,ikke så vanskelig å forstå det vel.... Hvis du prøver XXD snøre på litt forskjellige femmere,så vil du se at det funker fint på alt fra en fullflex 6.5 til en glx distance......det er bare å justere teknikken litt,stengene knekker ikke tro meg..... En 100 kubikker blir vel ikke 49 kubikk hvis noen klistrer på et nytt merke som det står 49 på?....he he :roll:
 13. Ganske godt forsøk....he he :P
×
×
 • Legg til ny...