Hopp til innhold

Tres Bien

Medlem
 • Antall innlegg

  3 812
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om Tres Bien

 • Bursdag 30. mai 1977

Kontaktinformasjon

 • Skype-ID
  Koreasamen
 • Web/blogg
  http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Rogaland-Hage-Fisker-Forening/145136695530907

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stavanger
 • Interesser
  Fluefiske + trening
 • Favorittfiske
  Monkey Fishing

Siste profilvisninger

4 213 profilvisninger
 1. Fikk du mange oppdrettslaks i år?

 2. Er det bra å fiske med lilleauren eller spesial #7? Hvor er det best med slikt utstyr? Eller er spinner det beste? Panter Martin eller lignende?
 3. Jeg har alltid trodd jeg er en avviker (er kanskje det) Jeg spiser med høyre, sover med høyre, skriver med høyre, viser fingern med høyre, spiller squash med høyre, piller meg i nesa og tørker meg i ræva med høyre. MEN jeg sveiver med VENSTRE. Når det gjelder sluksnelle husker jeg ikke helt hvilken vei den står på. Prøvde å legge om i 2004 da jeg syntes det virket utrolig dumt som høyrehendt å sveive med venstre. Det endte med en tapt storlaks fordi jeg rett og slett ikke KLARTE sveive. Etter det akspeterer jeg at jeg sikkert har noe feil og har ikke mistet fisk pga sveiving :excl:
 4. Sesongen starter for alvor i September!!!!!!!!! Da er de laks på elva, kryr av halvstore ørreter på 0.6-1.7, p.s tar sjelden tørrflue, men riffling funker!
 5. Jeg kommer nok igjen i finstasen, synd jeg bare har 1 bilde!
 6. Måtte slette midlertidige internettfiler :excl:
 7. Rart at det funke med bilde på min andre data, men ikke data nr. 1 jaja, hickups i MS e vel vanligt!
 8. Hehe, prøvde endre avatar, satte det til 200x178 pixels som er innenfor tillat, det står at den er oppdatert, men det viser ikke. jaja tekniske greier er alltid et styr. hvorfor er den oppdatert i min profil, men vises ikke Filip? bilde er jo flott med meg og Relax-koselaksen
 9. Jeg var litt overhappy i går kveld og så ikke at det var en 14 foter. Min #9 er en 13 foter....sorry. Nå eier jeg ikke 14 foter selv så skal ikke uttale meg om vekt, men lengden på klumpen står ved lag.
 10. Flyt synk 5 er IKKE å anbefale for nybegynnere. Kjøp flyt og øv med det! Bruk lang nok fortom j.f 10-12 fot, dette er ankeret ditt. Flyt synk 5 fisker jeg med 1 m fortom og det er MYE mer tricky. Det er en god klump for all del, men ikke noe å lære med. Jeg bruker 12 m 35 gram på min #9/10. Du kan med fordel bruke 33-35 gram kortere og eks. 10-11 meter som er enklere å håndtere. Flyt klumpen til Guideline er forøvrig en møkka klump i flyt, som den eneste klumpen som jeg synes er elendig fra GL.
 11. En god del stor laks er observert ute ved Lauvneset (broa) Akk, herlig!!
 12. Ganske interessant, veide alle stengene nå i alle klasser #3 = 89 gram #4 = 110 gram #5 = 128 gram #6 = 131 gram Jammen ikke gale.
 13. Konge det, P.S det er kun 6 stk igjen nå 1 stk #3 1 stk #4 (kanskje 2 stk, litt usikker på om jeg skal ha 2 stk eller ikke) 3 stk #5 1 stk #6 Vi kan jo bestille 10 til om mange nok vil ha mer mer me bambus.
 14. Stengene har ankommet sammen med sneller, ekstra tupper og greier. Prøvde femmeren og må si meg meget imponert, fytti så kult dette var! Gi beskjed om du er interessert vi har 10 stk stenger/sneller minus de jeg skal ha selv (1 eller 2 stk)
 15. Å fiske laks er noe av det enkleste i verden. Kast skrått ut (30-90 grader på elva), la flua drive inn til land. Gjør dette 10000 ganger og du får helt sikkert laks! Sikkert som banken!
×
×
 • Legg til ny...