Hopp til innhold

Storfiskarn

Medlem
 • Antall innlegg

  383
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om Storfiskarn

 • Bursdag 13. sep. 1980

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://storfiskarn.com

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Lyngen
 • Interesser
  Alt som har med fluefiske å gjøre!
 • Favorittfiske
  Tørrfluefiske etter ørret i elv!!

Siste profilvisninger

1 489 profilvisninger
 1. Joda, du kan lese en omtale her.
 2. Det er i morgen siste frist for å melde inn fisker i Den store ørretkonkurransen på Storfiskarn.com. Bli med i trekningen av meget bra premier!
 3. Her kan du lese vår historie fra Drømmenes teater!
 4. Har et par omtaler på vår nettside om Norrøna Recon. Bukse Jakke Meget positive omtaler ihvertfall.
 5. Kan jo også hende at du vipper håndleddet litt opp i begynnelsen av bevegelsen i bakslengen. Har en kompis som har nydelige framslenger, men griserumpe i stort sett alle bakslengene. Har studert han nøye i kastingen og funnet ut at han vipper håndleddet opp i starten på bakslengen. Dette medfører at du overbelaster stangtoppen og får griserumpe. Kan jo undersøke dette dersom doktorens råd ikke hjelper...
 6. http://www.storfiskarn.com Størst i nord-norge!
 7. Ja, det eneste man kan trekke av konklusjoner er at det sannsynligvis dreier seg om forskjellige produksjoner. Vet av flere som også har vært plaget med samme dritten som meg, og aldri kommer til å kjøpe high water mer, deriblant meg selv.
 8. Det har vært diskusjoner om akkurat dette før. Meningene er vel delte, men jeg tror at det kommer an på når man har kjøpt snøret. Guideline byttet produsent av snører en periode, med veldig uheldig utfall - etter min mening. Mulig de har fått dette på stell, men jeg har oppdaget bedre snører siden da. Og mye billigere.
 9. Det var GL high water jeg siktet til. Siden det var det du snakket om i første innlegg. Snowbee er som Larsemann sier et snøre for fintfiske. High water er sånn sett et mer allround snøre, med sine svakheter vel å merke.
 10. Les omtale om dette snøret her.
 11. Ja! Vi som ikke er innenbygdsfiskere får mindre og mindre tilgang til elva.
 12. Men de burde jo være åpen for forslag fra de som fisker i elva. Ethvert forslag blir jo nå bare fnyst av og latterliggjort. De kunne jo invitert til et åpent møte der alle som har interesse av elva kunne møte.
 13. Jeg tror nok de hadde hatt mindre problemer med å forsvare kortprisen ihvertfall. Det er på ingen måte et "eksklusivt fiske" i reisa nå, der du kan risikere å være veldig veldig mange fiskere i en kulp/sone, fordi alle som har døgnkort gjerne vil få mest mulig valuta for pengene og sokner til de kjente kulpene. Der det stort sett er mer folk enn ellers. Med et slikt system som jeg skisserer, ville alle hatt mulighet til å kjøre forbi godplassene dersom det er for mye biler der, finne seg en anne plass og ikke minst bli bedre kjent med elva. Er overbevist om at fisketrykket på godplassene hadde blitt redusert. Opphopningen av fiskere hadde ihvertfall ikke vært et stort problem.
 14. Jeg er enig i prinsippet om at nabokommunene ikke skal få sesongkort, men jeg mener ærlig og oppriktig at alle innbyggerne i Reisa burde få muligheten til å kjøpe sesongkort. Og jeg er også av den klare overbevisning om at økningen i kortprisene også burde avstedkomme økning for de med kultiveringskort. De er jo, som det er sagt i ditt nevnte leserbrev, prisgitt fritt fiske i elva. Da er det jo ingenting i veien for at de betaler litt mer av gildet enn hva tilfellet er i dag. Rykter gikk om 550 kr for kultiveringskort. De kunne likegjerne sendt kortet hjem i postkassa til alle fiskeberettigede. I tillegg mener jeg at døgnkortene i reisa burde blitt lagt ut på trekning slik det er i andre elver. Litt vanskelig å planlegge fiskeferien før ferieplanen er lagt på jobb.
 15. Burde jo vært det dobbelte, slik at elvelagets økte utgifter blir spredt på litt flere enn bare døgnkortfiskerne.
×
×
 • Legg til ny...