Hopp til innhold

sofus

Medlem
 • Antall innlegg

  351
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

1 Nøytral

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Bosted
  Ved Glomma
 • Interesser
  Fluefiske ,fluebinding, jakt , skyting DFS .
 • Favorittfiske
  sjøørret, lax, ørret, harr, sik, gjedde.

Siste profilvisninger

1 756 profilvisninger
 1. Håper egentlig at utbygging av sperra lar vente på seg jeg så lenge det er såpass med fisk i elva når en tenker på hvor lang tid det tar etterpå
 2. sofus

  Welded loop !

  Har fått bra dreis på dette jeg også sist sommer med de fleste liner men fortsatt er det noen som jeg sliter med enten at kjerne ryker (for mye varme) eller at coating blir sprø og heller eser ut . Har skaffet meg ei slik tang som er justerbar opp til 230 grader . Men de som blir bra er helt topp !
 3. Her var det mye spennende ! Lagde noen lignende i fjor med foam på toppen og det funka på lav sommerelv
 4. Det tas bra med fisk i nedre deler enda det er betydelig færre fiskere og se enn tidligere så det blir spennende og se fortsettelsen . Det er også bevegelse ovenfor gaulfossen og det er bra .
 5. Har endret flere stenger i senere år ,funker ! Tenkte nå og høre om noen her har funnet noe superlim eller lignende som både bygger og limer ringsurringer og får ei fin overflate . Har brukt Flex og det blir topp men kunne ønsket noe som finnes i vanlige butikker .
 6. Ja er noe i det 'guru' ,kan vel virke litt tvilsomt men derfor spør jeg dem som vet litt mere . Ser den du nevner her men kunne tenkt meg noe som er rimeligere til mitt lille forbruk . Er vel mest til isfiske . En slik svinger som kastes ut som en dupp er vel ikke egnet til rennende vann ? Kjenner du til en jeg kunne ha klart meg med så kom med tips.
 7. Ser meg om etter et enkelt ekkolodd for både båtfiske og isfiske . Fant denne Deeper Fishfinder på nettet og må da spørre om noen har eller har brukt dette . Er det noe og ha ??
 8. 'lars p' ! Jeg fisker laks der det er mye storlaks og noen plasser som kun uh-kast er mulig og da syns jeg dette er en kanonkombinasjon . Skyter du med cmpoundbue takler du nok stanga du også pluss at du kan dra på litt sollide lengder med enhånds hvis en må !!
 9. Hei 'Lars p' nei jeg fisker laks bare i elv hvor det er en god del storlaks og noen steder trang elv hvor kun spey og snake roll er mulig og syns dette er en kanonkombinasjon .
 10. Hei 'Lars p ' nei jeg fisker ikke i sjøen men kun i elva og på mange steder der kun underhåndskast er mulig . Spey og snake roll.
 11. Når det gjelder det 'VictorS' så må jeg si jeg ikke har problemer med det i det hele tatt og jeg bruker butt'n nesten kun under kjøring av fisk . Etter utforming av svaret ditt får jeg bare svare da at jeg kanskje åt mere grøt enn deg når jeg var liten !!
 12. Har syslet litt med og lage klumper selv av mye rare liner i mange år og både ødelagt og fått til mange bra også . I vinter tenker jeg på og klippe og sette sammen og vektfordele forskjellig men da smelte sammen skjøtene (velded loop) for og se hvordan det kan bli . Noen som har forsøkt dette ?
 13. Min favoritt er en Zpey Switch 11' 8# ! Etter å ha prøvd flere andre merker syns jeg denne slår alle . Både oh og uh kast går som bare f . Passer sikkert min kastestil bra og den har rygg som takler skikkelig stor laks og blir det for tungt setter jeg på butt'n under kjøring . Enhåndsfiske etter laks slår alt !!!
 14. Kan se slik ut ja ! Fy flate for en gubbe ! Hvor gammel kan en slik være ?
 15. Nå har jeg Zpey Switsh Z1 11" 8'r og dette er favorittstanga som enhånds etter laks og en kastekanon som tar alle slags kast men jeg bruker klumper rundt 25 g. Nå vet ikke jeg om HM-versonen har samme klinge og aksjon .
×
×
 • Legg til ny...