Hopp til innhold

eldoctora

Medlem
 • Antall innlegg

  27
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

1 Nøytral

Profilinformasjon

 • Favorittfiske
  laks ørret sjøørret

Siste profilvisninger

464 profilvisninger
 1. Takk for innspill! Bestemte meg for å kjøpe den som jeg fant billigst, siden jeg ikke klarte bestemme meg for den ene foran den andre.. Ble en guideline lxi til like over 4000. Kommer til å teste denne med en SA atlantic silver klump på 19 gram jeg har liggende. Får supplere med noen GL klumper etterhvert. ..
 2. Noen som kjenner til disse? Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til å kjøpe ny enhånds laksestang ila sommeren.... Kommer til å bruke den mest til speykasting med klump. Dersom noen har prøvd nevnte stenger tar jeg gjerne imot tips:) Vil helst ha en stang som er mest mulig lettkastet. Hva skiller forresten across og explosive(utenom fargen..) Takker for innspill!
 3. Jeg kommer nok til å bruke dette snøret mest med synketuppene. Til ren flyt vil jeg nok fortsette med airflo rage compact, en klump jeg mistenker er ganske lik dette snøret. Det var først når jeg begynte med denne jeg klarte å å unngå den såkalte "trønder-spey" varianten. Kommer nok også til å forsøke versitip sammen med noen mow-tipper jeg har liggende, særlig med dobbel-spey ser jeg for meg dette kan funke. Blir mye prøving og feiling Vil ha laksesesong nå!
 4. Høres bra ut, virker som et spennende snøre. Jeg ser for meg at det er et litt mer "aggressivt" scandi snøre som kanskje lettere slår over fortommen og generelt er mer lettkastet enn vanlige klumper? Blir uansett spennende å teste på min 11'9 #8 Tcx
 5. Jeg har selv bestilt et sett i kl 8. Det jeg ikke helt klarer å finne ut av med dette snøret er om spissene utgjør en del av fortommen, dvs at du kun skal sette på en liten lengde med fortomstippet? Eller er spissene kun en del av skyteklumpen, dvs de krever polyleader + fortomstippet? Noen som vet? Har ikke mottatt snøret enda, blir nok en del testing
 6. Må bare i denne diskusjonen anbefale å vurdere airflo rage compact. Dersom en er ute etter en mellomting scandi og skagit snøre. Noe kortere enn scandi og med en mer agressiv tapering(ikke så tynn mot fronten). Funker perfekt på min 8119 tcx ihvertfall. Kanskje en i 510grains hadde vært valget for deg(men nå er det ikke meningen å forvirre deg mer i snørejungelen...)
 7. Jeg fisket mye i bjerkreim, og særlig sone3, flere sesonger fram til for et par år siden. Det som slo meg var at fisket aldri, mens jeg var der, var spesielt bra. Traff alltid på mange andre fiskere, og det var sjelden disse kunne fortelle om fangst. Etter sesongslutt kom fangsttallene og jeg forstod ingenting... Til slutt ble jeg med meg selv overbevist at tallene umulig kan stemme, begynte å fiske i diverse andre elver, og plutselig fikk jeg mer fisk. Lurer på fangstallene fra bjerkreim iår... 20tonn..?
 8. Jeg har også planer om å prøve denne elva iår. Var å kikket på nettsidene; Vanskelig å få noe særlig info om sonene der. Det verste jeg vet er når du kommer som ny til en elv og lurer på om du fisker ulovlig pga manglende informasjon. Særlig strekket Tjentland var vanskelig å forstå hvor var. Hvilken side på elva, hvor går grensene osv. Kartet over denne sonen var heller ikke særlig oppklarende...
×
×
 • Legg til ny...