Hopp til innhold

AR

Medlem
 • Antall innlegg

  847
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om AR

 • Bursdag 10. juni 1985

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stavanger
 • Interesser
  Fluefisking, squash, fotball, ski, musikk, steiner. (høre)
 • Favorittfiske
  Ørret (røye og harr?)

Siste profilvisninger

3 061 profilvisninger
 1. Jeg er imot vannkraft i elva mi, solcellepaneler på åkrene i hjembygda, oljeplattformer i havet mitt, gasskraftverk vil jeg helst slippe å høre om, vindturbiner støyer for mye og er stygge, ikke få meg til å snakke om atomkraftverk og jeg vil helst slippe at folk borer store hull til geotermisk energi i nabolaget mitt. Først da kan jeg slappe av i min enorme enebolig, og dra på fisketur i den splitter nye SUV'en.
 2. I see what you did there. Gå inn på denne lista og se enda mer skremmende stoffer vi som mennesker faktisk får i oss. http://matportalen.no/artikler/2003/11/tilsetningsstoffer_-_hva_betyr_e-numrene . Spesielt skummelt er det når stoffene får laaaange kjemiske navn vi ikke forstår.
 3. AR

  Dødskjedelig!!

  Du glemte "1 som lager en liste over personene på et forum og deres prototype-svar". Den er like klassisk. Og kanskje også "1 som siterer den som lagde listen og påpeker hva forrigemann glemte"
 4. AR

  Dødskjedelig!!

  Til en viss grad enig, men jeg oppfatter kun en liten gjeng som holder på sånn, så forumets aktivitetsnivå er noe overdrivet, siden kjernen står for 90%, med mye småpjatt. Dessuten har jeg aldri sett et større nivå av hårsårhet, og dramatiske "utmeldinger", noe sted. Som jeg også nevnte; helt enig i at det er mange veldig bra innlegg der. Det skjer dog at tråder saboteres av smalltalk; og noen ganger ser jeg at moderatorene har en helvetes jobb med å slette flere sider av dette ^^. Spør du meg er det for mye av dette pratet blant mannfolka til at jeg gidder å engasjere meg skikkelig i diskusjoner selv. Et ganske merkelig forum i så måte i forhold til alle andre forum jeg har hengt på opp gjennom årene.
 5. AR

  Dødskjedelig!!

  Har ikke nevnt fluefiske.net med et ord jeg . Bare konstanterte hvordan det er å se på forumaktiviteten utenfra på det andre stedet, som et svar til tmags ;)
 6. AR

  Dødskjedelig!!

  Det er mye interessant på ffs.no sine forum, og bra aktivitet på bindesiden. Til å være et forum befolket av hovedsaklig middelaldrende menn er det bemerkelsesverdig mange chatteinnlegg ala fjortis-stil. Det er bare å se på antall innlegg enkelte der har. Spør du meg minner det hele om en kumbaya camp med overivrige gladkristne som roser hverandre opp i skyene, hvor ethvert kritisk innlegg blir sett på som et forsøk på å ødelegge for "bålkosen", spesielt om de er rettet mot "gullkalvene" der inne. Men som sagt, det er et langt bedre forum på faglig innhold for ørretfiskeren for øyeblikket, om man klarer å filtrere ut småpraten.
 7. AR

  NRK - TV2

  ARK? Gammel og kjedelig retorikk, holder ikke som satire i 2010 dette gutter.
 8. Med all respekt; fluefiske, kasting, binding, samlinger av døgnflueimitasjoner etc har aldri dratt noe damer for min del. Mitt råd er å satse på et bedre sjekketriks, og heller leve som skapfluefisker :biggrin:
 9. Hva er egentlig et fiskedøgn? Siden Simms og brukere omtaler dette såpass nøye, er jeg bare litt nysgjerrig. En dag hvor man fisker et par timer, eller en dag hvor man fisker hele dagen og vel så det? I så fall, om man har 90 fiskedøgn er man enten lærer, arbeidsløs eller mye "sjuk" .
 10. AR

  Scott G2 #3

  Har prøvd både 8'8'' og 8'4'', og det var relativt stor forskjell på disse. Jeg opplevde 8'8'' som en veldig ålreit fiskestang, men kanskje litt dvask for min egen del. Når jeg kastet med 8'4'' fant jeg en stang som passet meg perfekt. Litt mer snert, men samtidig den behagelige G2 aksjonen. Selv hadde jeg aldri kjøpt 8'8'', men kjøpte 8'4'' umiddelbart etter å ha prøvd den. Så rådet blir vel å prøve alle modeller og se hvilken du liker best.
 11. Heisann Alf, har du noen anbefalinger for OK briller med gule glass? Synes det er sjelden jeg kommer over det. Eventuelt med styrke også?
 12. AR

  Østen vs USA

  Det er jo ikke noe sært over dette. Hvis noen stangprodusenter tilbyr uforbeholden livstidsgaranti er det vel generelt litt dumt å ikke ta dette i betraktning når man handler stenger. Det er et tilbud som eksisterer på markedet, og noen velger å ha dette som kriterium når de skal skille de etterhvert store mengdene med stangprodusenter. Ingen tvinger produsentene til å ha dette. Men hvis man absolutt er opptatt av å beholde sin egen rettferdighetsfølelse og bøte på sin dumskap, så er jeg sikker på Scott og andre med livstidsgaranti tar imot penger du/dere vil betale for reparasjon eller erstatning. Men alle fluefiskere er sære, uavhengig av hvilken garantiordning vi foretrekker :msn-wink:
 13. AR

  Fluestang

  Eller så har man de som gir ubetinget livstidsgaranti ala Scott og andre litt dyrere merker; at med gyldig garantibevis (ergo at du har kjøpt stanga selv og er første eier) får du erstattet/reparert stanga uansett bakenforliggende årsak. Dette er jo det aller beste.
 14. Skjønner bare ikke vitsen (hvis man ikke nyter å proklamere at man faktisk vet om noen fete ørretsteder, men ikke si hvor). Det blir som å starte en tråd "Noen erfaring med vadere av typen XXXX?" hvorpå svarene ville vært "Ja!" "Nei!" "Ja!". Osv. Ergo intetsigende for trådstarter. Det er neppe slik respons man er ute etter, på generell basis, når man starter en tråd på et forum. Hvis man liker å erte og/eller skrive meningsløse svar, go ahead! Skulle jeg gjort det hadde sikkert min innlegg-telle-mekanisme eksplodert rimelig kjapt, siden jeg kunne gjort det i alle tråder. PS: Erlend sitt svar er jo helt kurant :)
×
×
 • Legg til ny...