Hopp til innhold

Nessekongen

Medlem
 • Antall innlegg

  226
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om Nessekongen

 • Bursdag 04. jan. 1957

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://www.haillogvaill.no/

Profilinformasjon

 • Bosted
  Lofoten
 • Interesser
  Liker å fiske laks og sjøørret.Men synes at ørretfiske også er en flott avkobling fra stress og mas.
 • Favorittfiske
  laks og sjøørret

Siste profilvisninger

1 348 profilvisninger
 1. Formannskapet i Vestvågøy kommune klarte kunststykket å si ja til at Lofoten Sjøprodukter skal få lov å anlegge oppdrettsanlegg i innløpet til Lofotens beste laksevassdrag, Farstadvassdraget. Nå er ikke siste ord i saken sagt, både Mattilsynet og fylketsmannen skal og si sin mening. Heldigvis er det flere som er rystet over vedtaket i formannskapet. http://www.lofotposten.no/lokale_nyheter/article6817963.ece
 2. Som de fleste sier så er jo M. Frødin en flink fluebinder og han fisker jo godt også, men jeg synes jo også at fluene hans er "litt"mye overdresset med stasj. Og det har ikke noe å gjøre med at man er misunnelig på at han har lykkes som en dyktig forretningsmann. Men jeg synes jo det blir litt i overkant at han krever 15 euro for å komme inn på hjemmesiden hans. Jan E. Granbo har jo en meget godt hjemmeside der han deler sine fluemønstre og sine tanker om hva som fungerer når du skal fiske i elven. Og den er jo gratis også. :msn-wink:
 3. Til laks og sjøørret uten tvil Sunray Shadow. Den svikter aldri.
 4. Har fått testet mine nye Simms headwaters med Simms freestone sko. Det ser ut som de tåler saltvann. Er meget godt fornøyd med buksa. Håper at den holder seg like godt videre. Denne kan jeg bare anbefale.
 5. Det ble en Simms Headwaters vadebukse. Desverre så kom den 2 dager for sent til Finnmarksturen, så har ikke fått testet den. Men den skal bli testet i Lofoten. Er det noen som har dårlig erfaring med å bruke de i saltvann? Har hørt at de må ikke brukes i saltvann siden det er gore- tex Tok en telefon til Simms og de avkreftet det ryktet. Så da er det vel bare å trå uti.?
 6. Nå har de gamle Vision vaderne begynt å lekke, så må kjøpe nye snart. Har sett på disse to. http://www.skittfisk...aspx?plid=46845 http://www.sportsbut...md=39939.319491 Vadepakke Simms Freestone Noen som har prøvd disse? Gode eller dårlige erfaringer?
 7. Nå har de gamle Vision vaderne begynt å lekke, så må kjøpe nye snart. Har sett på disse to. http://www.skittfisk...aspx?plid=46845 http://www.sportsbut...md=39939.319491 Vadepakke Simms Freestone Noen som har prøvd disse? Gode eller dårlige erfaringer?
 8. Når du skriver: Overskrift på PM skal være navnet på den nye fiskeriministeren, som nå granskes for sin inhabilitet. Mener du da at navnet hennes skal stå i Meldinstittel? Er jo litt treg da... :unsure:
 9. En artikkel i Aftenposten fra igår. http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3344645.ece I september var det 3 ganger så mye lakselus på laks i mærene enn det var for 1 år siden. Vår nye fiskeriminister sier at nå skal alle steiner snus for å finne løsninger som skal stoppe utviklingen. Noen som har tro på at hun mener dette?? Vi kan jo hjelpe henne med å lete etter steiner..så har vi jo noe å kaste ... når ikke noe kommer til å skje...som vanlig når det gjelder oppdrettsnæringen.. :unsure:
 10. Dette var virkelig bra filmet. Utrolige mange fine scener.
 11. Det kommer et nytt program i morgen 11.6 kl 1815. Håper at resten er like bra som det første var.
×
×
 • Legg til ny...