Hopp til innhold

BennyBever

Medlem
 • Antall innlegg

  42
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Bosted
  Kirkenes
 1. Jeg har en 11' #8 Zpey Infinity og bruker Zpey-klumpene i klasse 8 på 18 gram. Litt uvant i starten da de føles ganske lette, men etter å ha fisket en stund med de synes jeg nå de er passe, og de går som f ... når man treffer med kastene. Zpey-stangene er vel primært konstruert for vannkast. Infinityen synes jeg kan bli litt slarkete ved overhodekast....
 2. Hei, vurderte en tur til Saltdalselva. Noen som er kjent og som har tips om hvilke soner som er bra å fluefiske i og fra hvilken side av elva. Tenkte i baner Øvre Saltdal. Eventuelle tips mottas med takk!
 3. Guldbrandsen, hunn, ooog 8,8 kg! Flott fisk!
 4. Har heller aldri brukt chestpack, ser klumpete ut med en slik sak foran på brystet ved fisking. Bruket kun gore range vesten eller bare jakke!
 5. I følge hjemmesiden kan Exodusen kobles fra slik at hver del kan brukes separat. Har aldri prøvd den selv. Du burde også sjekke ut fishpond. Har en gore range tech pack som er veldig bra! Solid og plass til mye stæsj. Til ditt bruk virker det som modellene double haul eller shooting star kan være aktuelle, som er kombo back-/chestpack. Liker du vest bedre enn chestpack synes exodusen å være valget.
 6. Jeg kjøpte noen esker kamasan en gang, men syntes de var veldig myke. Hvis jeg holdt hardt i en krok med tang mens knuten ble strammet så kunne de bøye seg... Har brukt owners de siste årene og synes disse er meget bra. Veldig skarpe og bra herding, ikke for sprø og ikke for myk. jeg vet imidlertid at owners har vært tema i andre tråder her på forumet, der flere klagde på at krokene hadde bøyd seg. Mulig dette var et problem tidligere, men jeg har aldri opplevd dette.
 7. Har hatt Vision extreme zip i 3 sesonger før det ble et stooort hull i skrittregionen. De er brukt hardt med gåing i kratt og skliing over steiner etc, og er veldig solide. Er uaktuelt å gå tilbake til vadere uten glidelås helt ned etter å ha hatt slike, så de anbefales! De får du relativt billig på skittfiske.no (1 499,- tror jeg). De videreføres av vision nå bare med små sokker. Jeg var hvertfall så fornøyd med disse at jeg før årets sesong har bestilt de nye Vision ikon zip, som er en videreutvikling av extreme zip buksa.
 8. Hei, har lyst på en zpey switch (eventuelt nye zpey instinct), men finner ingen nettbutikker som fører merket. Noen som vet hvem som selger zpeystenger?
×
×
 • Legg til ny...