Hopp til innhold

tarrator

Medlem
 • Antall innlegg

  339
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://tarrator.spaces.live.com/
 1. tarrator

  Nea

  Og ja, elva er oppskrytt
 2. tarrator

  Nea

  Jeg vurderte Nea i Pinsehelga, men varmen har medført snøsmelting og flom. Kraftverkene kjører for fullt. Blir nesten håpløst for en stakkars fluefisker. Ble gjeddefiske med flue på selbusjøen i stedet.
 3. Diverse marflo-imitasjoner bruker å fungere fint.
 4. Ingen elver i bymarka og malvik el jonsvannsområdet desverre. Bor ved siden av Vikelva. Det er nok langt i mellom at det er noe ørret av ok størrelse der. Den er jo avhengig av påfyll fra Jonsvatnet. Først må den altså svømme igjennom gjeddelandet i Litjvatnet for deretter å komme seg gjennom demningen innerst.
 5. Prøvde å kjøpe en opti stream # 5 , men ble for sen.
 6. Takk for svar! Vi har tenkt å fiske med flue, så da er vel dagens vannføring litt for mye. Hvor fort synker elva når det slutter å regne?
 7. Hei Folkens Skal nedover til Bjerkreimselva til helga. Ser at vannstanden har økt en del i det siste og at det er meldt mere regn. Hvor mange kubikk kan vannføringen være før det vil utgjøre et problem ?
 8. Hei folkens. Jeg har nettopp kjøpt meg diverse loop snører til 50 % og Loop Opti snelle til 40 % avslag fra Marits Fluefiske. De skal stenge butikken. Her har dere mulighet til å gjøre et kupp på på fluestenger, snører, sneller, vadere. www.maritsfluefiske.no
 9. Grattis med fin fisk. Enig med de andre angående kommentarer til fangstrapporter.
 10. tarrator

  Nea 2009

  Hei Er det noen som har noen rapporter fra Nea. Jeg har fisket der en del de siste ¨årene, men har aldri opplevd bra fiske. Spennende å se om noen andre kan lykkes.
 11. Hei Jeg har yellowline 8,2 fot i klasse 3. Synes det er en kjempebra stang. Men denne er vel kun å få tak i som brukt nå for tiden.
 12. tarrator

  Beiarelva

  Hei De mest populære sonene kan ofte være utsolgte. Det lønner seg å undersøke litt på forhånd. Ta kontakt med Maritsfluefiske i Bodø. De har god peiling på Beiarelva.
 13. Hei Min helt subjektive erfaring er at jeg opplever X1 og X2 som vesentlige bedre enn LTS X3. Så hvis det er gode tilbud og få, så ville jeg ha kjøpte X2 eller X3
 14. tarrator

  Linekurv

  Har prøvd bøtta mi i elv også. Det fungerer utmerket. Slipper at snøret blir tatt av strømmen og må drive å dra det opp med venstrehånda.
 15. Erfaringsmessig så funket det best med #7 Loop snører på Loop stenger som er klassifisert som 6/7. Har ingen erfaring med snører fra andre merker, men er man i tvil anbefaler jeg å gå for et #7.
×
×
 • Legg til ny...