Hopp til innhold

Suerus

Medlem
 • Antall innlegg

  87
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Bosted
  Oslo

Siste profilvisninger

378 profilvisninger
 1. Syke ta... tør du fiske med dem da? Og har du fått fisk med dem?
 2. Mistet en fin ørret siden daddyen jeg hadde bundet propellerte kraftig og tvinnet fortommen (den røk når jeg tok tilslag). Noen som har forslag til hvordan jeg skal binde inn vanlig tørrfluehackle for å unngå propellering. Binder vanligvis hacklet inn bakfra, festet i den tykke delen av fjæra. Selv om jeg surret hacklet tett på fluen jeg mistet propellerte den grovt. Intill over nevnte episode har jeg ikke sett på dette som et problem :-|
 3. Du kan jo prøve i forskjellige vann også. I noen vann er fisken så og si altetenede, og vil spise selv en mygg som stripes(selv om den vanligvis skal fisket stilleflytende). Andre steder er den kjempekresen. Prøv forskjellige fluer da. Men det er som en kar over her sa: slutter det å vake når flua di er der har du skremt fisken. Ta deg tid til å vente på vak. Du kan få fisk på blindfiske også, men det vil kunne ta lengre tid siden du ikke vet om fisken beiter. Se tråden om blindfiske så ser du hva folk bruker til slikt fiske.
 4. Håhå! Mors gryte ja. Gikk mye i det en stund. Det ble liv i leiren når vi etter 1-2 år endelig fikk noen andre smaker.
 5. Konge! Noen muligheter for å legge inn et bilde av den på nett? Skal gjøre mitt beste for å kopiere den. Var også gjennom en periode med veldig mye bibio ifjor, men fikk det ikke til å funke.
 6. De mister flyteevnen etterhvert (ikke alltid det gjør at de fisker dårligere). Klem ut vannet og blås det av, fett flua med flytemiddel, og SÅ rist den i dry shake. Så vil vil den faktisk flyte 0,5 mm OVER vannet de neste kastene :-) Gjenta når nødvendig...
 7. Jeg er ganske sikker på at 22:15 er tingen... problemet er bare å prøve med riktig passord... :-)
 8. Vaker det på vannet? Fisker du når det er litt krusning på vannet eller når det er vindstille? Vet du hvor tykk fortom du bruker, og hvor lang den er?
 9. Aha! Godt å høre noen som har personlig erfaring. Bruker du noe rødt på flua i det hele tatt? Hva bruker du som bein? Hvordan fester du fallskjermhacklet(rundt en vinge?)?
 10. Jeg er full av gode idèer. Fikk en ny nå. Det står ta tiden til hjelp. Kanskje man må skrive inn passordet klokken 22:15 (eller 10:15) siden klokken på bildet er det. Kan være en cronjobb som endrer passordet rundt denne tiden... Hvis det er dratt så langt må vi kanskje finne hvilken bygning det er og ta tidsforskjellen med i beregningen... :-) Si ifra hvis noen får sjekket...
 11. Pokker... et øyeblikk trodde jeg passordet var "svaret som bokstaver" Funket ikke :-)
 12. Hum Irriterende. Han(eller hun) som har laget denne siden har sikkert lagt inn noen andre lure greier... Det står at man skal ta tiden til hjelp. Kanskje man skal vente en viss periode før man submitter password. Er det et hint at det står 6stjerner i urlen? Hvilken bygning er i bakgrunnen.
 13. Takk skal dere ha Winder og Bånngjedda. Jeg tok inspirasjson i disse, og laget npoe liknende (siden jeg ikke hadde materialene som trengtes) Ble svart dubbing litt ned i krokbøyen som kropp litt rød chenille under thorax Svarte maraboufibre som ben antron som vinger og svart foam som vingekasse/flytebrygge Skal på fjelltur, så vi får se hvordan det går. Sist funket ingen av bibio-imitasjonene mine så jeg fisket medd daddy longlegs isteden (og det funket bra)
 14. Takker. Tar gjerne imot flere forslag.
×
×
 • Legg til ny...