Hopp til innhold

joelg

Medlem
 • Antall innlegg

  244
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

4 Nøytral

Om joelg

 • Bursdag 16. nov. 1948

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://joel-erik.greaker@kraftlaget.no

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  9161 Burfjord
 • Interesser
  Fluefiske, fluefiske og store hunder ( Newfoundlender / Leonberger ) + div. lesing .
 • Favorittfiske
  Laks / SØ

Siste profilvisninger

1 729 profilvisninger
 1. Flytter sørover til Dal i løpet av første halvdel i mai. Kjøpt bolig på Søjordet og ser at den ligger rett ved Risa innen grei gangavstand.. Har googlet litt og må si det virker meget interessent , men så at den var plaget plaget med fiskedød i mai i fjor. Noen her som har oppdatert info. om elva / bekken ? Må jeg skaffe meg en # 2 stang ? #1 - Posted Today, 19:14Like This Quote MultiQuote Edit Report
 2. Må være årets ørretbragd her i Burfjord. Nordvest kuling med sluddbyger - noe for de virkelig dedikerte. Jeg satt godt og varmt oppe i loftstua med kikkert og fulgte med han.
 3. Noe bevegelse her i Burfjord idag. Ikke så veldig mye å se. Fikk to stk. 3 - 5 hekto.
 4. Kjempefint. Skal til Alta den 25. Henter den da.
 5. Sitter på loftet med kikkerten og følger med her i Burfjord. Bør snart skje noe. Stanga er rigget og henger på veggen bak huset.
 6. Scott anbefaler 400 grain til skandi og 480 grain til skagit med avik på + /- 5% .Ambush lina jeg bruker er på 400 grain. Så stanga er nok tohåndsklassifisert som du nevner.
 7. Har også prøvd meg på litt riffling i sommer. Brukt en Scott L2H 11'6 # 8 ( finns også i 6 og 7 ) med en Wulf Ambush # 10. Kjempefin å speye med og med en stanglengde som gir suveren kontroll på rifflingen.
 8. Isblå ? Glacial - glacier . Isbre . Brefarget ?
 9. Har ikke gjort det selv. Hexagraphen fikk jeg konvertert hos B & W i England og switchbutt fikk jeg montert hos switchbutt. no v/ Gisle Haraldsen ( holder til i Tromsø) . På 80 - tallet ( blitt latere med årene ) mekket jeg endel på stenger bl . a . å montere fighting butt. Korken skar jeg av med skarp kniv og pusset ned til blanksen med sandpapir. Hadde et par avdankete glassfiberstenger. Skar en passende lengde glassfiber og tredde inn på stanga og limte . Pleide å surre en omgang med husholdnings hyssing for at limet skulle få feste og at det skulle bli tight. Snellefestet varmet jeg opp med gassflamme , lett å få av da. Satte til slutt på ny kork og nytt snellefeste hvis det hadde fått for hard medfart under demonteringen.
 10. Funker sikkert. Har gjort det med to av mine stenger. En B & W hexagraph salmon & seatrout 10' 6 ( 7 - 9 ) og en B & W powerlite 11' 3 (5 - 6). Sistnevnte påsatt switchbutt - utrekkbar butt som på Guidline lpx. Siden dette.ble gjort i høst og vinter , har jeg ennå ikke fisket med dette . Bare testet på snø. Powerliten med Wulf Ambush # 8 og Hexagraphen med Airflo Skagit Switch på ca. 30 g. Begge deler virket lovende.
 11. Ambushen er vel ikke tyngre en vanlig , men taperingen er agressiv. Dvs. vekten er fordelt på lite antall meter. På enhånds har jeg fisket den i klasse 6 med 10 ' polyleader i intermediate og fastsink. Brukt krokfluer ( dobbel / treble ) og US - tube 6mm. Ser ikke bort at det kanskje hadde vært nødvendig å gå opp en klasse på enhånds hvis man bruker vesentlig tyngre fluer enn dette.
 12. Sier meg ferdig med del 1 av av sjø- ørret sesongen her i Burfjord området. Dabber av nå. Må ha vært tidenes sesong her i ihvertfall mht . antall. Fra påskehelga til 1. Mai har jeg fått rundt 40 + . Det siste dagene har jeg fisket på Alteeidet ( 1mil nord for Burfjord ). Fikk et par rundt kiloen der. - Bare for å ha nevnt det , mesteparten gjenutsatt. Framover blir det å utvide radiusen med noen turer til Sokkelviki i Nordreisa og Russluft - Alta.
×
×
 • Legg til ny...