Hopp til innhold

CODY

Medlem
 • Antall innlegg

  163
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Bosted
  Bardufoss,Målselv
 • Interesser
  laksefiske,fluebinding
 • Favorittfiske
  laks
 1. Her er forskriften for fiske etter anadrom fisk i Finnmark 2008-2012 http://fylkesmannen.no/hoved.aspx?m=1870&amid=2056906 mvh Stig
 2. Boka kjøpt..mye bra for det norske fisket. Dyr (499,-) , men absolutt verd å ha på fluebindebenken
 3. Villmarksmesse here and there and everywhere :biggrin:
 4. CODY

  Yrke?

  Jobber Offshore som Sementer
 5. CODY

  Bilvalg

  Næhh..drit i fornuften..kjører Volvo XC 70, god plass, sprek motor og bruke mye suppe, men man skal jo ha det gøy til og fra fisketuren og.. hehe Anbefales..
 6. Favorittflua er vel den man har trua på der og da når man titter ned i flueboksen ved elva. Man bør selvfølgelig også ta "vær og føre forhold" i betraktning. Har selv mest trua på fluer med svart vinge, gjerne med innslag av blått eller grønt, og gjerne en dæsj sølv og litt glitter/flash. Noen gode fluer som fungerer bra er gjerne; Blue Charm, Ellila og Sunray eller varianter av disse
 7. Hater: 9 mnd vinter( + 3 mnd dårlig skiføre) i ett kalender-år Hater: At når det endelig er blitt sommer i Nord-Norge og fisketid, så er det så mye man skulle ha gjort- male hus, klippe plen.o.l Hater:steiksol, sterk motvind Hater: å dra i elva med dårlig samvittighet Hater: jobb og avtaler når det er tid for å dra i elva Men man skal ikke fokusere så mye på det dårlige, man skal kose seg med naturen og fiskestanga. Finne roen i sjelen- PS. Har kjøpt "Laksenka" til fruen.Har ikke fått lest den selv enda, så lurer egentlig på hvor lurt det var :shock:
 8. CODY

  LTS - Hva skjer?

  Takker for svar på spørsmålet. Nå er fiskekort for Målselva handlet og venter nå på sesongen....med 15,6 fotern LTS :biggrin:
 9. Seff på på jobb på Melkøya da, men fikk de kortene jeg ville ha. Klarte å skaffe to kort 15 juni på kveldsøkta til familie. Fy f... det gikk fort!!!!
 10. Kun 1 time igjen til kortsalget starter http://www.maalselva.no/web/index.html
 11. CODY

  LTS - Hva skjer?

  Vel håper kansje du som er i bransjen og som selger utstyret kansje har noe info om hva som skjer der i leiren? :roll:
 12. CODY

  LTS - Hva skjer?

  Hadde jo sett for meg en viss produktutvikling, ikke bare stang, men også tilbehør. Nye modeller av klær, snører.o.l. Nå skal det sies at jeg ikke har sett årets loop katalog, og venter spent på hva det bringer av nyheter. Hadde trua på at LTS skulle bli ett av Norges mest fremtredende merker med massiv markedsføring o.l, men det ser ut som om LTS-gjengen har stangnert og tatt ferie?? Hviler på laubærene..heh..
 13. Hvordan er ståa i LTS-leiren for tida da? Lite nytt som skjer , eller er det noe på gang? noen som hører noe? Utrolig treg oppdatering/bygging av hjemmeside i allefall.
 14. CODY

  17" LTS

  Hvordan er ståa i LTS nå for tida da? hører lite om det, og hjemmesiden blir aldri ferdig?? flopp eller er det noe mer på gang? Har 15,6 selv, og er fornøyd med den, men hva skjer?
 15. CODY

  17" LTS

  Vel i følge LTS katalogen, så er begge stengene i klasse #11, så det bør jo fungere, men det må man vel nesten prøve seg frem til. har ikke hørt så mye tilbakemelding på 17 fotern , så gi lyd fra deg i løpet av sensommeren er du grei. Blir spennende å høre hvordan den er i forhold til 15,6 fotern Stig Bj, Målselv
×
×
 • Legg til ny...