Hopp til innhold

josteink

Medlem
 • Antall innlegg

  430
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  hardanger

Siste profilvisninger

1 423 profilvisninger
 1. Supert, takk skal du ha!
 2. www.pro-fish.dk www.taimen.com
 3. Stanga er 4delt. Øverste leddet er knekt i 3-4 deler og det er ikkje noko håp om å fikse dette. Eg kan kjøpe ny stang MEN eg har ein del stenger frå før og eg er/var veldig nøgd med denne stanga. I tillegg så bit det litt i meg dersom eg må kaste ei god stang og ikkje klarar å fikse dette, tenkte derfor å gjera eit forsøk.
 4. Hei, har ei stang der tuppen er knekt. Stanga er ei Slat GHX, som primavillmarksliv solgte i si tid. Kan ikkje finne dette stangmerket i nokon butikker lenger og det ser mørkt ut å kunne kjøpe ny tupp. Er det mulig å kjøpe stangemne i rett tjukne og er det evt nokon som lagar slikt??
 5. Fin parachut, den fangar fisk den der! Eg likar litt tynnare dressa fluer, kanskje kortare vinge og tynnare kropp?
 6. Og to maur av foam, flyt akkurat passe godt.
 7. Dei fluene som eg fiskar nesten heile tida med gjennom sommaren, øverst ein slags stimulator og under ein slags dyret variant! supre til fjellvatn og til å lokke opp fisk!
 8. Hei, i vinterhalvåret fiskar eg nesten berre med med ein kvit bugger, noko slikt som dette: evt ein meir avansert variant: http://fiskersiden.no/index.php/fluebinding-mainmenu-27/sjetfluer-sfs-mainmenu-70/46-den-hvide Fiskar veldig godt og tek det meste av sjøfisk.
×
×
 • Legg til ny...