Hopp til innhold

t-nielsen

Medlem
 • Antall innlegg

  72
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Bosted
  Jessheim
 1. lowe alpine har noen veldig tynne, får de i to versjoner en med gore windstopper og en versjon med gore tex(vanntette)
 2. t-nielsen

  Einunndalen

  trenger å få deg en havabbor du Vet ikke som mye om Dal`n, men har en kompis som er oppi der mye, og det skal vist være noen god vann der, men endel av de er private etter som jeg har hørt..
 3. Trenger da ikke stå i kø i Renaelva nå, elva er lang og det er mange bra plasser..
 4. sykt mye knott i romeriksåsen om dagen også :mad2:
 5. serien som går på tvn kommer i dvd form også etterhvert
 6. Europris er super aggresive etter å få inn merkevarer om dagen.. Jobber selv i et stort internasjonalt firma, som er markedsledende innenfor en spesifikt produktgruppe, og vet dette derfra.. Tipper de holder på å fjerne seg fra "billig dritt" stempelet..
 7. Sakset fra fiskereglene i Tisleia Fiskenemd : Fiskemetoder som tillates: Stangfiske fra land i perioden 10.06.-10.09. Ølsjøen er åpen for fiske hele året. Fiske med stang fra båt er kun tillatt i Ølsjøen. Isfiske på alle vann med abbor. Oterfiske i Ølsjøen (ved kjøp av eget oterkort) i perioden 10.06.-10.09 Ville stripa noen digre caddiser der...
 8. Ølsjøen er det lovlig å fiske i, så ta med deg stanga du. Kjør inn veien ved Bjørkestølen camping(ved Merket) Sitter 30 meter fra Tisleia i skrivende stund, og irriterer meg over at elva stenger altfor tidlig:-) EDIT: Gå avstand ja, da blir det kanskje litt langt unna, 10 min å kjøre
 9. t-nielsen

  Snus

  er vist kreftfremkallende ifølge en ny EU rapport.. Formålet er å hindre ungdom å begynne å snuse. Same shit, kommer ikke til å slutte å snuse pga oppgang på en tier alikevel jeg.
 10. Heftig skrog! Tror du det er mulig å plukke ut el motoren å putte inn en bensinmotor eller to i dette skroget? Har altfor mange motorer liggende som jeg tenkte jeg skulle bruke til noe morsomt..
 11. vet det var mange fra forumet på fluefiske.no der oppe den uka, meg selv inkludert. Så desverre ikke utstyret ditt, men kan jo hende at noen andre fra forumet der fant det Thomas
 12. mulig på prima villmarksliv i møllergata eller hos Midgård på grønland
 13. -Villmarksbutikken på jessheim -Gero på Lillestrøm
 14. Brakk høyrehånda i fjor, tre dager før det årets hemsilatur..
 15. aldri vært i finnmark jeg, men etter som hva jeg har lest, syntes jeg ikke akkurat 350 spenn var særlig dyrt for ei uke.. MEN, ja litt spesielt at det kun er "utenbygdsboende" som må betale. Hva går pengene til mon tro?
×
×
 • Legg til ny...