Hopp til innhold

mulerten

Medlem
 • Antall innlegg

  7
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Siste profilvisninger

Blokken siste besøkende er deaktivert, og vil ikke vises til andre brukere.

 1. Tusen takk for tips, jeg har bestemt meg for å ta et kurs
 2. hva sier dere om dette oppsettet med stang og snelle for en nybegynner? http://www.villmarksbutikken.net/Produkter/Fiske/Stenger/Fluestenger/Enhaandsstenger/Vision-Mag-enhaandsstang https://www.fjellsport.no/orvis-access-mid-arbor-iii-svart-snore-5-6.html
 3. Hei, sånn som jeg har forstått det finnes det raske og rolige stenger. Hva er å anbefale for en nybegynner som aldri har fluefisket før? er det store forskjeller? eller er det egentlig det samme hva jeg velger? Takk på forhånd for alle svar
 4. Nei jeg har ikke deltatt på noe kastekurs. Hadde tenkt å få litt hjelp av en venn, og lære litt på youtube. Tror nemlig ikke det er så mange kastekurs her i nærheten. Er det veldig vanskelig å lære seg fluefiske uten kurs?
 5. Hei, jeg har bestemt meg for å starte med fluefiske. Jeg har ikke kjøpt utstyr enda. Jeg vipper foreløpig mellom to alternativer: https://www.magasinet.no/fiskeutstyr/fiskesett/greys-trout-combo-fluesett-5 https://agdars.no/fiskeutstyr/fluefiske/fluefiskesett-90/kispiox-fluesett.html Hvilke tenker dere er "best"?. Jeg er HELT nybegynner og kommer til å fiske etter vanlig størrelse ørret i skogsvann osv. Høres #5 fornuftig ut til mitt fiske? Jeg tar gjerne imot andre anbefalinger for gode fluefiskersett. Vil helst ha de under 2000 kr.
 6. Hei, jeg har bestemt meg for å starte med fluefiske. Jeg har ikke kjøpt utstyr enda. Jeg vipper foreløpig mellom to alternativer: https://www.magasinet.no/fiskeutstyr/fiskesett/greys-trout-combo-fluesett-5 https://agdars.no/fiskeutstyr/fluefiske/fluefiskesett-90/kispiox-fluesett.html Hvilke tenker dere er "best"?. Jeg er HELT nybegynner og kommer til å fiske etter vanlig størrelse ørret i skogsvann osv. Høres #5 fornuftig ut til mitt fiske? Jeg tar gjerne imot andre anbefalinger for gode fluefiskersett. Vil helst ha de under 2000 kr.
×
×
 • Legg til ny...