Hopp til innhold

Tube

Medlem
 • Antall innlegg

  320
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

4 Nøytral

Profilinformasjon

 • Bosted
  Østjylland, Danmark
 • Favorittfiske
  Havørred og Laks ved kyst, å og elv
 1. Tube

  Havørred

  Havørred fra kyst og å
 2. Tube

  Laks

 3. Ser frem til det færdige resultat
 4. Det skal tilføjes at mine observationer og personlige erfaringer fra Dee gælder vår og høstfisket. Dvs. Marts - april, samt oktober.
 5. Sean fisker dem normalt dybt (ved bunden) uanset vandføring. Oftest på sinktip liner har jeg observeret - f/s6 og tungere. NB.: jeg har fisket på de Beats i Dee hvor Sean er Ghillie mere end 15 uger sammenlagt indenfor de sidste 8 år. Det er derfor jeg kan udtale mig om emnet.
 6. Jeg er netop hjemvendt efter en uges 'Springer' fiskeri i River Dee, Scotland. Fangede 4 springere på 'Monkey' Flies. 2 af springerne tog en 'Monkey' bundet af substitut (ged af god kvalitet), de 2 andre en ægte 'Monkey'. Jeg så ikke forskellen når jeg trak dem gennem vandet. Tvivler på at laksen gør det heller. Så uvidenskabeligt som det kan blive ;-)
 7. Abehår trækker sig sammen og får en fin bølget struktur når der er våde. Jeg synes ged er et ret 'stumt'/dødt materiale i forhold til. især på smalle fluer med 'kortere' vinge 7-12 cm, fortrækker jeg abe.
 8. Tube

  Skottland 2015

  Ja, Så kom Lower med (Invory).
 9. Tube

  Skottland 2015

  Der blev også taget fisk på hhv. Upper Blackhall og Cairnton Beat i dag. Endnu ingen Indrapportért fra de 'Lower' Beats...
 10. Jeg bruger både Simms og Korkers med Boa- systemet. Problemet med den første generation af Simms Rivertek var en konstruktionsfejl i wiresystemet (forkert vinkel mellem ind- og udgange på wirekanalerne), som bevirkede en unødig høj belastning og slid på wiren under gang. Dette er efterfølgende blevet ændret på modellen. Jeg kom over udfordringen med at skaffe wire i felten ved at benytte kraftig floucarbon. Det viste sig at holde længere end wiren og så har man altid reservedele med på turen. Jeg har aldrig haft problemer med systemet på mine Korkers.
 11. Tube

  Skottland 2015

  Jeg skal fiske Ballogie og Carlogie uge 11 (midt marts) som jeg plejer. Jeg forventer massiv dækning af din uge på tråden her som opvarmning ;-) Den tidlige del af sæsonen i år var speciel på Ballogie Beatet, eftersom alle de fisk der IKKE var i elven, af uransaglige årsager havde valgt at stuve sammen omkring Potarch Bridge, indtil månedskiftet april/maj, hvorefter de alle trak væk over en nat..
 12. Fisken tog en orange og sort hårvingeflue (str.9) på en sen juni eftermiddag med høj sol og 25c graders varme. Troede pga. størrelsen på fisken og omstændighederne først at det var en laks, men et kort stykke inde i fighten udviste den så stort vægelsind at jeg blev mistænksom. Jeg pressede den lidt og kunne konstaterer at det var en fin tyk havørred. Har siden flere gange haft held med at fiske efter havørred derude på steghede sommerdage hvor man egentligt burde dase ved stranden eller se Tour de France i skyggen .
×
×
 • Legg til ny...