Hopp til innhold

Treklatrer

Medlem
 • Antall innlegg

  5
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

1 Nøytral

Siste profilvisninger

Blokken siste besøkende er deaktivert, og vil ikke vises til andre brukere.

 1. Takk for mange utrolig gode svar. Jeg har landet på Danielsson l5w 6nine.
 2. Hvor kjøper du Danielsson LW 6nine. Finner den ingen plass. Eneste jeg finner er Danielsson L5W 6nine, som er den nye versjonen. Er den noe bra?
 3. Har fått tilbud på en 6 år gammel lite brukt Lamson Velocity 3, Hard Alox til 1000kr. Er dette en snelle som villa fungert bra til LPXe stangen min? Er ikke 1000kr litt mye for en 6 år gammel snelle. Når den kostet 2499kr ny?
 4. Er det noen som har erfaring med Guideline quadra 8-10, som vet om den er god og passer bra til LPXe stangen min?
 5. Hei, jeg er helt ny til fluefiske og har nettopp kjøpt meg en Guideline LPXe (#8, 10') stang på tilbud. Jeg mangler fremdeles alt det andre man trenger til en slik stang. Jeg tenkte, i håp om å få noen bra tips, at å lage en trå her ville hjelpe meg. Jeg har hovedsaklig tenkt å jakte på laksen, hvis det har noe å si. Jeg ønsker en snelle som jeg kan videreføre dersom jeg velger å bytte ut stanga. Også åpen for tips til fluesnøre til de forskjellige snellene. Har sett litt på Quadra, Vosso. Begge Guideline sneller. Er det noen andre merker en kan anbefale som jeg eventuelt kan bruke dersom jeg oppgrader stangen i ettertid? Hva ansees som kremen av sneller? Trenger en liten målestokk for å kunne plassere meg selv i det nivå jeg ønsker å kjøpe. Hvis det ikke er for mye å be om hadde jeg satt pris på om dere kunne satt sammen en budsjett snelle og sen, en middels snelle og sen, og en krem snelle og sen. Takk for svar på forhånd :D
×
×
 • Legg til ny...