Hopp til innhold

trout10

Medlem
 • Antall innlegg

  145
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om trout10

 • Bursdag 07. april 1968

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Bosted
  Asker
 • Interesser
  Ørret og laks
 • Favorittfiske
  Alle som biter
 1. trout10

  Beiarelva

  Hei Simbad, Jeg fisket 4 døgn der i fjor og lengter tilbake.. Utrolig flott elv, vi fisket på Strand som er en 5 km lang sone. Sjekk fiskekort på forhånd, kan være lurt å bestille så du er sikker på å få fiske. Min anbefaleing er at du ringer Geir Kvæl som er guide på området. Ta en titt på: www.beiarelva.no Uansett, det er en flott elv og et fint område! Skitt fiske Per :)
 2. Hei Inge, Jeg bruker en Loomis Streamdance #5 mye på det du nevner. Jeg har benyttet både SA samt Highwater. Highwater har jeg benyttet de to siste årene med denne stanga både i innsjø og elv. Min private erfaring er positiv. Snøret er lett å jobbe med, skyter godt (til mitt nivå) og er overraskende slitesterkt. Passer både til "jaktfiske" med lange fortommer og til de litt tyngre oppgavene. Smaken er som baken og stenger oppfører seg forskjellig, men jeg tror ikke du gjør noe galt med å velge Highwater. Det beste hadde selvfølgelig vært å prøvekaste med snøret hvis du har noen gode forhandlere i området du bor. Per :)
 3. Hei sofus, Har bodd et år i Førde selv, og det mangler ikke på gode steder å fiske. Regner med at du har litt liten tid til å utforske selv siden du bare skal bort på stevnet. Mitt råd er å kontakte Atle Frøysland som driver Fabelaktiv, et selskap som driver inne fiske og jakt Du finner han her: www.fabelaktiv.net Du får uansett god hjelp bare ved å slå på tråden. Mvh Per :)
 4. Hei Kjempeflott tiltak. Jeg er selv flittig bruker av Tisleia da jeg har hytte rett ved bredden. (Ved 2. "fossen" som de lokale sier...) Skal se om jeg ikke får sendt inn noen bilder etterhvert. Per Som skal oppover i helgen
 5. Fikk diverse reklame med i posten i dag og bladde litt gjennom nå på kvelden. Ser ut som Europris kaster seg på fluefiske"bølgen".. . Noen som har testet settet og som kan komme med noen gullkorn? Husker godt Lidlstengene (kjøpte en selv for morro skyld), de var jo faktisk ikke så ille til prisen. Her koster fluefiskesettet med stang #6, snelle, snøre, backing og tube den nette sum av 699,- Tror jeg må stikke innom Europris for å vifte litt med denne... I tillegg kan du kjøpe deg pustende vadere med sko til den nette sum av kr. 999,- Alt av merket norsjø. Morro Per :thumbup:
 6. trout10

  Lett tohånds

  Et lite spørsmål ang. Snowbee lina som virker spennede; Tenker du da på "Snowbee XS Scandinavian-Spey Line" med integrert skyteline, eller "Snowbee XS Skyteklumper"? Ser at de begge klumpdelene er like, det er kun skytelina som er forskjell. Takk. Per :)
 7. trout10

  Lett tohånds

  Takk for det Charlie! Da skal jeg snuse litt rundt og se hva som kan passe. Har en fiskekompis som også fikk stanga inn døra i dag og han er like utålmodig. Ha en flott 17. Mai! Per :)
 8. trout10

  Lett tohånds

  For å spore litt av, sorry; Har akkurat fått inn døra Albright EXS 13,6 #6 fra uniten og må fortere en svint få på en god klump. Er det noe her som kan anbefale klump, ev. lengde og vekt? Liker ikke altfor lette klumper. Grei pris på stanga fra USA, så det ble et nytt impulskjøp. Det er morro det! (kjerringa vet ingenting enda, russisk fiskerulett..) Takk Per :biggrin:
 9. Turen som hittil er planlagt går til Beiarn i slutten av uke 26. Deretter får vi se hvor vi får kort som passer inn med familien. Det som er kjekt er at fly er blitt såpass billig at det er lett å komme seg til forskjellige deler av landet på kortere fiskerturer på kort varsel. Per :thumbup:
 10. Long Island Ice Tea Hikk Fin fint Per :biggrin:
 11. Hei Pablo, Ikke lett dette her, men en regel sier at du bør opp to nummer fra det du vanligvis bruker når det gjelder vadesko. Selve vadebuksen med 40-41 i sokken vil passe deg. Jeg ville nok faktisk bestillt sko i str. 42 var jeg deg. Det finnes ikke noe mere ubehagelig enn det å ha for små "sko". Spesielt hvis du er i en eller annen elv langt fra folk & fe... Lykke til! Per :smile:
 12. Hei Mattis! Har du plass til to stykker til? Det går gjeteord om denne dagen så dette må vi oppleve. Hvi noen ønsker å demonstrere innlæring av dobbelttrekket på 15 minutter..er nok vi de rette å demonstrere på, dette får vi ikke til... Dette blir morro. Hilsen Trout10 og Kamikazevadern, henholdsvis Per og Leif
 13. Hmmmm Må vel påstå at Førde har et bra fiske med Jølstra som renner rett igjennom. Tror det kan bli en lang debatt ja... Per :happy:
 14. Hei Wiggy, De fleste vann og elver er som nevnt stengt, men hvis du kan reise litt (20 minutter), ta deg en tur til Begna. Det er en elv med meget bra fiske som er åpen. Reis til Bagn og start fisket der. Kanskje litt for langt mellom seminarene, men hva er viktigst?.... Hilsen Per
 15. Da er ny snelle på vei! Vi går for gull, intet mindre... Per :biggrin:
×
×
 • Legg til ny...