Hopp til innhold

StianDidriksen

Medlem
 • Antall innlegg

  258
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om StianDidriksen

 • Rangering
  G-Sport Vadsø
 • Bursdag 25. april 1983

Kontaktinformasjon

 • Skype-ID
  warthumb
 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  vadsø
 • Interesser
  Fiiisk
 • Favorittfiske
  Lax
 1. Kom i 2001 ca. Det er i utgangspunktet en Greenline som kom i en fiffig Sølvfarge. Ganske pen. Den het vel LW limited edition og kom samtidig so Evotec LW snellene. En nyyydeli snasen kombinasjon sånn fargemessig sett. Har du en sånn en ?
 2. Skulle finne noen snører til en Zpey 11` #9 her om dagen. Ser på stangen at anbefalt snørevekt er opp til 24g. Hvis man tar en titt på bla a Guideline sine ferdigkappede liner så havner alt i 8-9 på rundt 30+ Gram, Må helt ned i #7 for å finne noe som passer stanga. Sjønner jo at det ikke er noen Fasit på # men er ikke det mye? Er det sånn at stanga er klasifisert litt heftig, eller er det kun Zpeyliner som gjør nytta? :msn-wink:
 3. Har kasta litt med Reaction. FinFine stenger. Det har vist vært noe problemer med leveringa ifra USA, men de sku nok være å finne i butikki disse dager.
 4. Slutten av juli pleier stort sett å være bankers med tanke på tiden. Ulempen kan jo være at det er flere enn deg som har tenkt seg på tur midt i fellesferien, spesielt finnlendere ,., Skallelva er en utmerket elv til tørrflue/riffling og små lettdressede fluer. Av utstyur så trenger du flytesnøre, kun det som er tillatt da. Hvis du skal fly med widerøet siste biten så tar de kun 15 kg bagasje, , Tullingan,.
 5. Hørte no snakk om Restriksjoner mot Francis fluer generelt??????? kan det stemme Kjello? Stian ?
 6. Hallai hei. En Elv som er verd å besøke hvis du skal fange Laks, SjøRøye derimot... Det er blitt tatt bra med fisk der i de siste Årene. Kan være grett og komme litt uti sesongen, Er stort innslag av Finner der i ferietiden. Kort for du ved en hytte (oppmerket) ved elva eller Statoil eller sportsbutikker (G-sport:) )i Vadsø. Ellers så er skallelva en ganske lett elv og lese, står stort sett fisk overalt og små Obligatoriske finnmarksfluer så er det bankers (blue charm, redbutt, osv osv) Er også populært med Tørt / riffling siden elva er klar. Mvh Stian Didriksen Vadsø
 7. Legger inn noen farlige fluer med laksegaranti En Grey`n Green Scott og en turbo Greenlander
 8. Joda, Tørt går jo finfint det å. Personlig så er jeg en tillhenger av Riffling Hitch da, Men de fleste fisker med standard tørrfluer i str6-8 . Ikke fullt så mye Bombere men det er sikkert bare en motesak Små svarte våte ørretfluer gjør nok helt sikkert samme nytta som små svarte laksefluer.,. ( og de gjør jo absolutt nytta) Ellers så har jo div Francesfluer o fått en god oppsving på ryktet her i de siste årene, for 2 år siden solgte jeg 10 stk og i fjord borti 1000, , , men du vet nu,., Tar den så tar den Mvh stian.
 9. Hei halloen., Tiden dere kommer på er normalt en god til å fange Sjørøye,. Eneste Problemet kan jo bli at det har vært LATTERLI lite sjørøye i de siste år. Fylkesmannen har skrenket inn fiske på Sjørøye kraftig + hefti Baglimit. MEEEEEEN det kan ikke bli dårligere enn i fjor (håper) Normalt så skal jo Skallelva Komagelva og bergeby være gode Sjørøyeelver på nordsia av Fjorden. Kort kan kjøpes på bensinstasjon eller Vakthytte(komag) og kortene er billig. Det er muligens kortbegrensninger for ikkefinnmarkinga så det kan være grett å ha en Backuplan hvis det skjærer seg. På sørsiden av varangerfjorden har jeg inntrykk at det er mere SØ enn røye. Uansett,., Hvis Røyefiske ikke slår til så er alle elvene pakka me laks i høyda så det havner sikkert fisk på kroken uansett:) Mvh Stian Didriksen
 10. Da er fluebindersesongen 2009 i gang Legger ut en step BY step bindebeskrivelse av Black Green Highlander turboSPEY variant.,. Starter med en XS-M tube. Medium oval sølvtinsel og 2/3 av kroppen med mirage tinsel. Dubber framkroppen med chartreuse Icedubbing og krysser tinselet med gul Hanehackle Legger 2-3 fiber med mirrorflash i bunn med gul og grønn vinge av tempelhund. Setter på litt mere flash og orange vinge, Setter på grønn hønehackel og surrer denne ned på den tynne tuben. Overvinge av svart tempelhund og Fasan speyhackle. JungleCock som kinn og hode med conehead eller Parabolen Hvis du bruker denne flua, så husk å ta hensyn til laksebestanden :clapping:
 11. Noen som har bilde av en målselvflue??????? :)
 12. Slenger på et spm her,., ,. , Hvilke nettsteder er fornufti i KJØPE musikk ifra? Mp3 ?? Sliter litt med Itunes og konvertering hit og dit da jeg ikke er noe aktiv Ipodbruker,.
 13. Fungerer både på GT og GP :lol:
 14. Noen som vet om det eksisterer noen importør i norden av nautilus sneller???? :shock:
×
×
 • Legg til ny...