Hopp til innhold

moby

Medlem
 • Antall innlegg

  2 099
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

8 Nøytral

Siste profilvisninger

2 725 profilvisninger
 1. Bygde meg en Kingfisher Black Habit 10' #8-9 i 1981/82. Mener jeg bestilte emnet og deler fra Karpens flugfiske. Tok lang tid gjennom tollen siden emnet var produsert i Taiwan....
 2. Anbefaler å teste Guideline 4D 39 gram body på Method 15'. Den tar både T14 og T18 spisser utrolig godt.
 3. Vi fisket nok feil i mitterfaret, mest fra vestersida, som i gamle dager... Burde nok fisket østersida, øverst iallefall når det går fisk. Var veldig forandret ift 2012, da gikk djupålen langs vesterlandet, ifjor var det vanskelig å lese... Lilleplassen fra østersida ja. På den vannstanden vi fisket kom fisken ganske nært østerlandet. Lilleplassen er på en måte "østersida øverst på brekket." +/- 150 kbm? Sist i juli kan det være helt andre forhold, i verste fall ned mot 30 kbm, og da blir det noe helt annet! Kanskje best nedenfor brua da? Vi hadde båt men brukte den lite. Er det mye vann og du setter fast 15+ fisk oppfor brua er båten ditt håp om fisken går nedover.
 4. Jeg hadde samme kortet i fjor men i starten av juli. Vi fikk tre laks mellom 6,5 og 10 kg på Forbygninga. Phatagorvadøgnet fisket vi blankt... Ikke glem å fiske fra muren i Forbygninga. Og går det fisk så prøv for all del lilleplassen på oversida av brua! Misunner dere.
 5. Jeg synes 4 mann på 18 timers fiske er en for mye..... 4,5 time pr døgn synes jeg er snaut. Husk også at det kan være en fordel med båt, iallefall om en skal fiske på oversida av brua i forbygninga. Jeg ville campet i forbygninga for å slippe å bryte leir til døgn 2. Da bruker en båten til å forflytte seg ned til i Phatagorva. Til mitterfaret er det jo gangavstand. Men mitt inntrykk er at fisket i Phatagorva og også Elvestrand er blitt mye dårligere de siste årene pga gjengrusing og utretting av svinger og kanter.
×
×
 • Legg til ny...