Hopp til innhold

bønna

Medlem
 • Antall innlegg

  91
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Alt innhold fra bønna

 1. Hallo Tres Bien ! Har du vært i River Dee nå ? Og i så fall, hvordan var turen, fisket og opplevelsen ? Hva med en liten reiseskildring fra deg til oss villfarne som sitter hjemme og binder fluer, drikker vin og kikker på kalenderen med lengsel og forventninger i blikket ? Hilsen Bønna Bondefanget
 2. Ja folkens da var vi gang igjen, snart samme diskusjonen på nytt og det er som følger: Hva skal vi med butikker/fiskesjapper på hjørnet når vi kan handle alt så billig på nettet i fra utlandet ! Legg dem ned, vi trenger dem ikke og dessuten er de jo griske og tar fortjeneste fra oss stakkars fluefiskere. For noen kjeltringer....... Sjøl handler jeg det jeg ikke finner i lokalfiskesjappa på nettet. Men å kjiiiipe på laksene, gidder ihvertfall ikke jeg..... Hilsen Bønna Bengesterk !
 3. Italiensk rødvin ved navn Amarone Della Valpolicella ..... Rødvins-Bønna
 4. Nu bindes det tubefluer ut æ hælvete, mens det drikkes Gin & Tonic ! Stakkars laksen.... Bønna, en meningsfylt fredagskveld for en gang skyld !
 5. Helt enig. Det blir boikott av Tana for min del heretter. For noen dustehuer. Verre forvaltning skal du lete lenge etter. Og i tillegg er dette rett og slett diskriminering. Det finns heldigvis andre elver hvor de er interessert i å få pengene mine..... Hilsen ferdig med Tana Bønna
 6. Amarone Della Valpolicella, italiensk..nyyydeliiiiig !!!
 7. Tenkte meg nok det ja.....mister svev. Du er skikkelig i svevet for tiden, ja jeg vil driste meg til å si at det nærmer seg fritt fall.... Ut i fra din stil her på nettet for tiden, litt småstressa, tror jeg du har behov for å få ut litt innestengt frustasjon og høye skuldre. Vil foreslå en lang fisketur på deg til sommeren og svingen din i Neiden venter på deg. Kanskje det blir en storlaks denne gangen også..... Hilsen Bønna dektektiv.
 8. bønna

  Repparfjordelva

  Den er grei. Min veibeskrivelse var nok litt unøyaktig, man passerer Skaidi og kjører østover, for så å kjøre sørover langs Porsangerfjorden ned til Stabburselva og Lakselv. Så bærer det nordover igjen på andre siden av Porsangerfjorden og opp til Børselv. God tur, her er mange muligheter !!!!
 9. bønna

  Repparfjordelva

  Skal du til Finnmark i første del av juli har du mange muligheter med Alta som utgangspunkt. Skal du fiske i Eiby-elva, bør det være mye vann ellers er den som en bekk å regne. På veien videre nordver er det greit å ta seg et døgn i Repparfjordelva opp i sone 3. Der kan man fint fiske selv om man ikke er kjent. Man rusler fra riksveien og ned til elva og finner seg en plass. Når du så fortsetter nordover, kommer du til de tre elvene i Porsangerfjorden. Stabburselva og Lakselv som ligger nært hverandre og Børselv fire mil lenger ut i fjorden videre nordover. Alle disse tre elvene er flotte å fiske og veldig forskjellige elver vil jeg si. Stabburselva med furuskog og flotte partier. Lakselv som er en stor-lakseelv, men med en del private strekninger og sist men ikke minst Børselv som er en naturperle av en elv. I alle disse tre elvene kan det være bra med laks i første del av juli og det er da de største kommer... Dessverre, syns nå jeg da, fylles Finnmarkselvene mere og mere opp av Finnlendere og det er jammen et spesielt folke-slag. For å si det sånn, så er det ikke alle av dem som hilser like hjertelig på andre fiskebrødre. Og de kommer som tidligere nevnt gjerne i flokk til en kulp og der blir de.... Men det er vel slik utviklingen er og vi kan vell ikke nekte dem heller. Lykke til og hvis det er din første tur nordover, se på det hele som en ekspedisjon. Ikke forvent deg så mange fisk, sats heller på at du på denne første turen finner din elv som du kommer tilbake til neste gang. Hilsen Bønna med stor erfaring
 10. Sitter og nyter morra-kaffen med en smule bon-anger. Ble for mye piker vin og sang i går kveld...... Er litt skjelven, og håper ingen kommer å sier bøøøøøø....
 11. [Det er snakk om helt enkle og grunnleggende redaksjonelle spilleregler. sier svev. Si meg en ting, mister Svev, hva vet du om enkle og grunnleggende redaksjonelle spilleregler ? Har du noen erfaring, eller ?
 12. Ka e det dokker har i glassan i kveld ? Æ trur det må vær tre-sprit... Skjønne dokker nu koførr det e krig i verden ???? Æ drekk rødvin og glede mæ vannvittig til ny sesong... Hilsen optimist-Bønna
 13. he-he, dette er jammen morro...... Mange ut-svev`ende kommentarer, kan man si !!! Gleder meg til å se katalogen til LTS og håper på mange godbiter i vente (kjenner det formelig brenner i pengesekken...... PS: Når det gjelder LOOMIs-stengene mine (liker faktisk de også), så har jeg kun solgt 2 av dem. Beholder de 5 andre Loomisene, man vet jo aldri..... Hilsen handle-Bønna i fra nord !
 14. [name='esch-tjok' date='03 Feb 2006 19:03' post='114204'] Er det noen som har sett den nye katalogen til LTS? Er den nye katalogen til LTS kommet ? Er det noen butikker som har fått den så vennligst si i fra, slik at vi, den store horde av LTS-fans, kan få oss et eksemplar snarest. Hilsen LTS-Bønna i fra nord. PS. Tar gjerne i mot enda sterkere scener enn pissende fiskere....
 15. Syns innleggene mine er både morsomme og saklige. Og vet du hva, jeg har enda til gode å rakke ned på noen utstyrsleverandører eller f.eks moderatorer her på nettet. Nei, vi må prøve å være litt positive gutter, livet er gøy og fluefiske er aller best. PS. Å bruke penger på fiskeutstyr er ikke noe problem, bare herlig når utstyret fungerer enten det er dyrt eller billig.
 16. Ja må vel gjøre det da Tarrator. Skjønner egentlig godt at dere vil holde sånne plasser hemmelig, og jeg får prøve å finne noe lignende sjøl. Tror det blir en røye-ekspedisjon på stor-laksefiskeren til sommeren... 8)
 17. [quote name='svev' date='29 Jan 2006 22:42' post='113496' LTS forsvarer overhodet ikke det svært høye prisnivået, og minner mest av alt om slags jappeboble fra 80-tallet.
 18. Hei, har kjøpt både laksefluer og ørretfluer på Marits Fluefiske. Helt ok kvalitet og svært rimelige priser. Betalte kun 9 kroner for ørretfluer....og rask og god service i tillegg. :biggrin:
 19. Hallo Tarrator ! Veldig flotte bilder og kommentarer fra Patagonia og sjøørretfiske derifra. Men jeg må si at bildene fra sjørøye-fiske under tittelen `Drømmenes fiskevann`ett eller annet sted i ei elv/vann nordpå bare er enda bedre. Fight med sjø-røyer i 2 kilos klassen på lett utstyr er helt orgasmisk. Så da gjennstår bare ti-tusen kroners spørsmålet, hvor er dette stedet. Er det mulig å få et tips/hint eller et lite vink om hvor det er eller er det hemmelig ? PM ? Hilsen stor-laksefisker Bønna i fra nord.
 20. Hvordan liker du stengene ? Tenker da spesielt på 15,6 som jeg ikke har.
 21. Klart det er bra for oss fluefiskere at Aktiv Fritid senker prisene på produktene sine, enten det er stenger, bekledning, vadere eller hva som helst fra dem. Kanskje andre leverandører nå vil gjøre det samme, og det vil komme alle oss som bruker penger på fiskeutstyr til gode. Men å tro at Af senker prisene av ren en veldedighet, blir for dumt. Klart de gjør det fordi de har mistet markedsandeler til kunder som har godt over til LTS eller andre merker. Personlig kjøpte jeg 3 LTS X1 stenger i fjor. 14,6 foter til tungt laksefiske, 12,6 fotern til mindre elver og 10 fots klasse 6 til sjø-ørretfiske og jeg er meeeeget tilfreds med disse stengene. GLX Loomis-stengene mine fra AF har jeg rett og slett parkert.....
 22. Nyttårsforsetter fra Bønna i nord. 1: Fiske mere enn de 60 døgnene det ble i 2005. 2: Bruke litt mindre penger enn de ca 50.000,- det ble på nytt utstyr i 2005. (kanskje bare 40.000,- .....) Har allerede bestilt den nye Loop-snella med inngravering, så der rauk de første lappene. :roll: 3: Prøve å få til en utenlandstur med fiske til vinteren. Sesongen her i Norge er for kort ! 4: Binde minimum 200 fluer i vinter og 50 av de skal være fulldressede klassiske laksefluer. og ellers være snill og grei..... Godt nyttår til alle fluefiskere med glimt i øyet og humøret på topp !!!! :biggrin:
 23. Klart vi slår Tjekkia på onsdag !!!! Og når dokker ser en naken nordmann som storme banen etter at Gamsten har laga 0-2 målet til Norge, ja da er det nok mæ dokker ser......(ikke noe vakkert syn, men morsomt og med ei lita 1-hands-stang for hånden...) Æ reise ikke tell Praha før å se Norge tape..... Heia Norge, nu overraske vi alle og kommer til VM !
 24. Kanonbra at penge-gutta blar opp. De er med på å kjøpe ut notfiskerne og da blir det mere fisk i elvene. Er det ingen som kan kjøpe ut garn- og stengselsfiskerne i Tana-elva ?
×
×
 • Legg til ny...