Hopp til innhold

trønderfiskern

Medlem
 • Antall innlegg

  6
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Siste profilvisninger

Blokken siste besøkende er deaktivert, og vil ikke vises til andre brukere.

 1. hei, har fisket alt for mye i stjørdalselva uten noe særlig fangst, å lurer på om jeg egentlig gjør alt feil... noen som fisker i elva som har kunnet guidet meg litt i riktig retning? (tenker hvilke vald , hvor på valdene man bør fiske , hvilke liner man bør bruke osv.) fisker kun med enhånds foresten. mvh trønderfiskern.
 2. ingen som har erfaring med fiske i sona i stjørdalselva? ser jo ut som en fin plass for lettere utstyr.
 3. bor nære stjørdalselva, men har aldri fisket der. er ikke så gira på tohåndsfiske, så vurderer å kjøpe en 8# . men hvor i stjørdalselva er det nogen lunde greit å fiske enhånds? noen vald som er egnet?
 4. fisker vell for det meste der det er relativt lite strøm,fart i elva. har prøvd å hackle litt akkurat nå , og det første jeg legger merke til er at hackle er så jævla langt, værtfall for dobbelkrok i str 10, har du nå hackle som du anbefaler for små fluer?
 5. hei, har bundet masse ørretfluer, og har nå tenkt å begynne på laksefluene, forstår at dette er en helt ny verden og trenger derfor litt hjelp. har tenkt å binde Rotenon Redbut Bluecharm Allys shrimp. har kjøpt metz softhackle, sånne poser med fjær, er dette riktig type hackle for slike fluer? hvis noen har tips til fluer for smålakselver i trøndelag så tar jeg gjerne i mot det også?
×
×
 • Legg til ny...