Hopp til innhold

Kjetilb

Medlem
 • Antall innlegg

  133
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Bosted
  Hemnesberget
 1. Kjetilb

  Hardy Sintrix Zenith

  Er det flere som har samme oppfatningen av 14,6 som Orklafisker. Vurderte å kjøpe den selv og bor altfor langt unna forhandler til å prøve. For meg vil stanga bli brukt som klumpstang i tildels større elver og stiv som en kjepp frister ikke. Kjetilb
 2. Kjetilb

  Røssåga stengt i 2010

  Innstillingen er fiske fra 01.07-31.08 med døgnkvote på 1 laks og sesongkvote på 3 lakser. Laks under 65cm kan avlives. I tillegg forbud mot mark. Nå gjenstår det å se om fylkesmannen tar innstillingen til følge. Mvh Kjetil B.
 3. Kjetilb

  Skifte av snøre

  Gratulerer med dagen. Når jeg spoler på ny backing legger jeg den på forholdsvis stramt og krysslegger for å unngå at den skjærer seg ned. Ellers har jeg et gammelt hespetre som jeg kan legge liner på eller når alt skal spoles over på ei ny snelle. Fungerer helt optimalt. Mvh Kjetil
 4. Kjetilb

  Alta-trekningen 2011 - her er lista

  Da ble det 3 døgn før st.hans og 2 døgn i Saarikoski 16-17. Juli som medfisker Det blir noen lange måneder å vente :P
 5. Kjetilb

  Røssåga stengt i 2010

  Skal bli trivelig med en tur i elva igjen Kjetil
 6. Så var det ny rømning igjen og det er ikke lenge siden sist. http://www.ranablad.no/nyheter/article4270739.ece
 7. Kjetilb

  Sjøørret i Mo i Rana

  Er det nå liv på nordsia fjorden :mellow:
 8. Kjetilb

  Trist som faen!

  For jævlig, om ikke vedkommende settes i gapestokken i lokalavisa så be dem om å lage en reportasje om miljøkriminaliteten. Kan forhåpentligvis være forebyggende.
 9. Kjetilb

  Vassdrag i Nordland

  Kan være vært å teste ranelva i år. Den er på full fart opp igjen etter rotenonbehandlingen :thumbup:
 10. Kjetilb

  Høringsfrister 15. mars?

  Ikke greit å praktisere forvaltning og ivareta(kanskje lokale) velgere samtidig :blush:
 11. Kjetilb

  Hva drikker du? Akkurat NÅ!

  Camus
 12. Kjetilb

  Nye fisketider 2008-2012

  Er usikker på hvor mye endringene i forslaget til fylkesmannen får å si. De siste årene har laksen i Røssåga kommet relativt sent og fisket har tatt seg opp etter månedsskifte juni/juli. Hvorvidt dette skyldes at denne laksen ikke har vært av riktig avstamning skal jeg ikke uttale meg om. Tror imidlertid at det hadde vært vel så viktig å fått begrenset fiske etter laks i slutten av august i og med at det tas mer fisk da. I tillegg kunne oppsynet i elven og spesielt i utløpet vært styrket. I de fleste år har det vært et utstrakt tjyvfiske med garn spesielt i utløpet :evil:
 13. Kjetilb

  Gyro påvist i Lærdal - behandles ikke

  Som du beskriver har begge disse vassdragene store brakkvannsområder. I tillegg påvirkes Røssågavassdraget av flo og fjære helt opp til Korgen. Et annet problem i tillegg til brakkvannsområder er forebygninger langs elvene. Hvilken garanti har vi for at aluminium/rotenonbehandlingen får skikkelig effekt inni mellom steinene. Behandlingen foregår over noen timer og er dette tilstrekkelig. Jeg snakket en gang med en grunneier i Beiarn om rotenonbehandlingen der. Han tvilte på om en tilsvarende behandling hadde blitt gjennomført senere. I Beiarn benyttet de så mye rotenon at det meste av fisk døde langt ut i fjorden, men resultatet ble bra.
 14. Kjetilb

  Tubekroker laks

  Bruker bare Kamasan og er godt fornøyd med dem
 15. Kjetilb

  Sørlandselver

  :no:
×