Hopp til innhold

Egil Brekke

Medlem
 • Antall innlegg

  204
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

12 Nøytral

Om Egil Brekke

 • Bursdag 23. feb. 1986

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Ølensvåg
 • Interesser
  Fluefiske
 • Favorittfiske
  Laks og sjøørret
 1. Synes ikke en L5W 4seven passer særlig godt på en #5, da snella er veldig bred, den heter jo også L5W 4seven W (wide). Har mange Daniellson sneller og sverger til dem, men når det gjelder lett enhånds så er det enten F3W 4seven/2six eller den gamle LW 4seven som er tingen:) L5W 4seven W passer godt til kraftigere enhpndsstenger 10" #7-9 eller små switch stenger. Det er nå min mening, ellers så er Exceed god value for prisen og støtter opp om forslaget.
 2. Du skriver at "Windows" er testa og funker ikke.... Med en Mac (ikke gratis:)) og programmet iMovie (gratis) så kan man lage helt greie småfilmer... Windows verden har jeg ikke greie på.
 3. Det sies vel at "lille mannen" som det er snakk om nå, ikke vil nå elva.
 4. Kjøpte en slik pakke som dette her for noen år tilbake, har fungert utmerket for meg på de få tørrfluene jeg lager av og til. http://www.ebay.com/itm/Whiting-Farms-Introductory-Hackle-Pack-4x-Half-Rooster-Capes-4475-/281461129395?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item41886400b3 Søk: Whiting Farms Introductory Hackle Pack for utvalg.
 5. Denne: http://www.aliexpress.com/snapshot/6195408449.html Er vel den samme som denne her kanskje? http://www.flue.no/products/best-of-china-lamar-combat-56 (Ikke i samme snøreklasse selvsagt:)
 6. Jeg har akkurat samme behovet som deg. 1. Planlegger å kjøpe en klasse 5, da jeg har solgt min 4#... vil ha en litt mer alround som takler streamere og mere vind.. 2. Har en 9,6" 6# til sjøørret og det letteste enhåndsfiske etter smålaks i elv 3. 12,6 8/9# og en 13,7 8/9. Ønsker meg enten en kraftig enhånds 10" 7#- 8# eller en switch for det kraftigere men lette laksefiske.. ikke bestemt meg.
 7. Har forsøkt dette med noen anledninger i år, dog ingen resultst (forsovidt dårlig totalt sett). Mitt "problem" med mine hitch tuber var at hullet satt for langt fremme. Flyttet dette lenger bak og fikk betraktelig bedre oppdrift selv i svak strøm. Først trodde jeg tt kroken måtte være svært liten, har funnet ut at det er best med samme krok jeg bruker på andre små tuber. Trenger ingen "minikrok", da jeg tror at kroken bidrar til å vippe flua litt skrått, noe som er bra for oppdriften. Kroken må dok ikke være så stor at den drar ned flua.. Mine betrektninger, dog ingen hitch ekspert:) enda!
 8. Bestillte nettopp disse Magni krokene selv da Partridge Patriot og Salar er umulig å få tak i.... Det sies at Magni er litt mindre og at man derfor skal gå opp en størrelse. http://www.salmonfishingforum.com/forums/thread78083.html
 9. Da har elva snudd, og jeg satser på 100m3/s eller mindre til søndag:)
 10. Skalaen til NVE endrer seg nok vil jeg tro, men hvor fiskbart der er vet jeg ikke. Prøv!
 11. Hjelpe å trøste nå må det vel snart snu, 145m3/s er mye vann. Dette er vel takken for å ønske seg regn hele sommeren;)
 12. Hva skal noen med allerede knekkte stenger? Spøk til side, triste greier. Håper det dukker opp.
 13. Grå/brune er vell allround fargen. Gult gir forsterket lysvirkning og selv synest jeg gult blir for lyst på sorike dager. Egentlig trenger man begge deler:) selv har jeg kun grå/brune nå
 14. Har hatt mange par billigbriller 200-600kr, de fleste har blitt mistet gått i stykker osv. Nå når siste paret knakk under helt normal bruk (materialtretthet kanskje) så bestemte jeg meg for å kjøpe svinadyre smith briller. De har så god passform og utseende at jeg bruker dem til ALT. Til fiskebruk er den mest markante forskjellen: - De passer så bra og er så klare at jeg "glemmer" at de er på. Henger godt på ansiktet uten å klemme - Bedre i dårlig lys enn billigbriller Jeg får garantert ikke mer fisk:) Men tror jeg tar bedre vare på disse hvertfall. Så får vi se hvor lenge de varer. Egentlig er jeg imot alle jalla produkter som gjør at jeg må kjøpe nytt hvert år. Isolert sett sikkert lurere økonomisk, men bruk og kast mentaliteten har jeg ikke sansen for. Når det er sagt så tror jeg at briller i 5-600kr klassen kan vare lenge om man tar godt vare på de, og om man velger riktig modell (jeg har ikke prøvd alle..) så er de helt sikkert gode nok.
 15. Besøker denne elva i månedskiftet juni/juli
×
×
 • Legg til ny...