Hopp til innhold

Born2flyfish

Medlem
 • Antall innlegg

  22
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Bosted
  Hardanger

Siste profilvisninger

Blokken siste besøkende er deaktivert, og vil ikke vises til andre brukere.

 1. Ja, den ble nett i tyngste laget ja. Det gikk fint å kaste med den, men den føltes litt tung. Derimot passet snøret perfekt til Scott stanga mi (S4 #7 9,6ft), perfect match! Skal kjøpe en lettere skagit til Optipeaken, med litt tynnere diameter, mindre vekt og kortere klump.
 2. Hvis den blir for tung så kunne jeg bytte den inn i en annen line, men vil nett prøve den ut først. Har skagit på scott L2H #6 12,6ft. og den er jeg veldig godt fornøgd med. Men er litt usikker, var veldig liten ring i tuppen på stanga og såg jeg. Har fisket i ørten år med enhånds og helliner, men er fersk med tanke på tohånds og klumper og alt som finnes. Kjøpte min første tohånds i fjor, har fått litt kick på kasteteknikker og klumper. Fisker desidert mest i Granvinselva etter sø og laks og der er det noen plasser som det egner seg godt med litt moderne kasteteknikker.
 3. Ok, skal sjekke den ut, men tenkte mest på vekta mhp innlegget.
 4. Hei Har bestilt Skagit 17g til stanga. Skal primært kaste rullekast og lignende etter smålaks og SØ. Regner med at overhåndskasting ikke blir noe særlig.. Kommentarer?
×
×
 • Legg til ny...