Hopp til innhold

agela

Medlem
 • Antall innlegg

  434
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Bosted
  Sagene
 • Interesser
  Fluefiske, ski, mat, vin, mm.
 1. VM gikk av stabelen, og noen resultater finnes på nett http://www.wffc2013.com/ Resultatlista er ikke veldig lang, og jeg ser ingen norske navn. Hvordan gikk det med Norges landslag - erfaringer?
 2. Da er morroa over for denne gang. For dem som ikke har fulgt med kan jeg anbefale å se på resultatene http://castingforbundet.no/ Det gir et bilde av hva som er mulig i fluekasting - saft suse!
 3. Det vil være erfaringen verdt å prøve! Opplegget ser helt topp ut. Min ektefelle vil gjerne på storbyhelg og nevner Stockholm som et alternativ. Siden arrangøren stiller med utstyr gir jeg bare inntrykk av at jeg resignerer og blir med, og legger så tilfeldig turen innom. Så får vi se om det stemmer at det er lettere å få tilgivelse i etterkant.
 4. Jeg lurer på hvordan det er å kaste med folk som sild i tønne rundt banen ? ...
 5. Johnny, midt oppe i gratulasjonene glemte jeg å spørre om hvilket snøre du brukte.??
 6. Min utvikling som fluekaster stopper ikke. Neste trinn kommer takket være de nye reglene i Guideline-cup. Da jeg etterhvert synes jeg hadde fått rimelig tak på bryggespey droppes øvelsen, og jeg slipper å bli stående og gjenta/finjustere allerede innlærte kast. Altså: over til to-håndskasting med baksleng/overhode, og da dukker et spørsmål opp. Hvilken stang anbefales? Er Loomis Stinger Alta, LTS X1 alternativ å vurdere?
 7. Supert Johnny! Fint at lengden endelig klaffet i konkurranse. MEN! 32 poeng i presisjon er da Norgesrekord (?) :clapping:
 8. Vi misunner dere der ute i provinsen. I Oslo-området virker det kav i havet umulig å oppdrive halltid. Den planlagte treninga på NIH i november ble avlyst. Sjekket litt innen bedriftsidrettslaget der jeg jobber, men det lot seg ikke gjøre å henge seg på fotballgruppa i deres hall.
 9. Fri 9'-stang og SA ED #5. Har regelkomiteen lest tankene mine? 8)
 10. Jeg kan bare føye meg til gratulantene - det ble en super dag Etterpå ble jeg sengeliggende men det var det verdt.
 11. Hvorfor enten eller hvis vi kan ha både og? Jeg er for å gjeninnføre SA ED #5 (orange) i 5er-cupen. Da det ble tatt bort ble det mye tid på snøretesting som tok fokuset fra kastingen. En bør velge fritt 9'- eller 10'-stang i de to konkurransene. Når en som resultat av reglene får stenger som T5, T7 pluss noen andre, kan det likegodt være fritt. Det jeg har lært mest av er trening til Guideline med bryggespey og rullekast presisjon. Den som gjør det godt her er virkelig en komplett kaster. Hvis lengde blir egen NM-øvelse, er jeg redd jeg igjen blir den eneste som trener spey og presisjon på Dammen :badgrin:
 12. Tror nok færre vil snakke om bronse i veteran-nordisk enn den plasseringen du fikk i helga Terje. Ellers var det særlig øvelse Seatrout Spey som skilte fra VM. Kasterne sto visstnok utvadet. Skulle gjerne hatt en kommentar om hvordan den fungerte.
 13. I helgas konkurranse i Gøteborg, med program som var litt i tråd med VM i fluekasting, gjorde Harald Økern Jensen det ikke uventet kjempebra med 1., 2., 3. og to 4. plasser. Terje Nielsen fikk sitt internasjonale gjennombrudd med en 5. plass i Seatrout Distance. http://iof1.idrottonline.se/templates/NewsPage.aspx?id=28141 Gratulerer ! :thumbup:
 14. 8-tall eller kryssende snørebukter (tailing loops) finner ofte sin forklaring i noe med akselerasjon, stangføring, overslag/dobbelttrekk. Det er vel få, om noen, som med hånda på hjertet kan si de ikke opplever det innemellom. For mer presise råd kan du jo komme innom på Holmendammen tirsdag rundt kl 18. Der sitter rådene løst og du kan også prøve forskjellig utstyr.
×
×
 • Legg til ny...