Hopp til innhold

scott 56

Medlem
 • Antall innlegg

  19
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Bosted
  Røyse
 • Favorittfiske
  Ørret, Harr, Røye
 1. Hei, er det noen på dette forum som har erfaring med forskjellige vadestaver? Finnes det hele staver å få kjøpt eller må man holde seg til delte? Kan gåstaver brukes eller egner de seg ikke til slikt?
 2. Vurderer å ta en tur etter sjø ørretten neste uke. Er det noen som har fått noe i indre Oslofjord (Kalvøya, Askerlandet) i det siste?
 3. Synes nå at fiske etter SØ gir en ekstra dimensjon til min hobby, særlig tidlig vår og sen høst, når fjorden ligger stille og forlatt. Jo mer man fisker, jo mer erfaring får man, og dermed mer fisk, hvis det er fangsten som avgjør om man tar seg en tur ut da, det er det kansje delte meninger om, det også..
 4. Hadde samme problem selv på en Ixus II. Sendte det inn og fikk det fiksa.
 5. scott 56

  Latvia

  Hei, er det noen der ute som har prøvd fluefiske i Latvia? Isåfall interesert i opplysninger.
 6. Enig - tragisk, bare tragisk. Send protest til TV2 og bladet Villmarksliv som sponset dette programmet.
 7. scott 56

  Heddøla

  For 25 år siden fisket jeg mye i denne elva og fisk rundt kiloen var faktisk dagligdags. Dessverre så ble deler av elveløpet lagt om og etter min mening helt ødelagt. Mange fine små elveløp med øyer, kulper og svinger ble til en lang tragisk rett strekning (Sauland). Siste jeg prøvde meg var for tre år siden, bare småfisk da, men høsten er kanskje bedre, det er noen gyteplasser da vet du... Fisker ikke der mere. En perle er ødelagt.
 8. Når sånn ca starter fluesesongen i Folldal med omegn? Sen vår der som ellers i landet?
 9. Det er sagt en del om Dalåi i denne diskusjonen. Er det blitt mindre med mark i fisken de siste årene, du som bor der vet vel kanskje noe om det. Har selv hytte i Fyresdal og fisket mye, mye av fisken som er tatt i Fyresvann og tilstøtende elver har hatt mark (innkapslede tynne røde - ekle kryp). Noen mener det kommer av måkeskit, eller kommer det fra søplefyllinga som lå inntil elva.
 10. Innoset til Glitredammen kan være et godt sted. Har tatt stor fisk der før
 11. Tenk deg at du har funnet en fin plass i kveldssola og venter på at sjøørretten skal komme innenfor kastehold. Du sitter der med kaffekoppen og ser den vake der ute. Er det da all right at det kommer andre fluefiskere og nærmest okkuperer plassen din, begynner å svinge stengene i alle retninger og på den måten sakte men sikkert overtar plassen. Er dette noe man må regne med eller er det dårlig oppførsel mot den som kom først til stedet. Skal det praktiseres bevegelig fiske ved kysten som i elvene, eller kan man kreve plassen for seg selv? I det minste - burde man spørre om det er all right at man prøver noen kast der andre allerede har slått seg ned? :?:
 12. Den beste fluefiskefilmen er vel den man lager selv. Min ble til noen maidager på Telemark's tak. Vi kom borti en sinnsyk maursverming og fisken lot seg ikke be to ganger. Med sol og blikk stille ble det mange fine scener i motlys. Spør Svensken her på forumet om han var fornøyd. Men det gjelder jo å ofre seg for filmingen når slikt skjer, da har man noe å glede seg over på kalde vinterdager. Eller har jeg ikke sett så mange filmer, men tørrfluelandet er fin å ha på laptoppen når man sitter på pendlerbussen på vei til/fra jobb.
 13. Superpuppan med gul og sort kropp og med rød tag og grizzle hackel er min favoritt. Fisket i G-lågen her om dagen, vi var to stykker og han andre kjente ikke fisk før han fikk en superpuppa på fortommen, da hadde jeg allerede tatt og satt ut 10 stk. Ellers er gullhodenymfe ikke å forakte når vakene uteblir. Er fisken meget kresen og vaker på smågodt du ikke ser hva er kan det lønne seg å bruke en superpuppa uten red tag men med avklippet hackle. Ellers sies det at myggimitasjoner skal være enda bedre.
 14. Er det noen der ute som kan gi en tilstandsrapport på sjøørrettfiske i indre Oslofjord /Bærum, Asker området) :D
×
×
 • Legg til ny...