Hopp til innhold

Geronnymo

Medlem
 • Antall innlegg

  580
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om Geronnymo

 • Bursdag 15. feb. 1970

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://www.polarflua.com

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Troms
 • Interesser
  Fiske, fotball og jakt i den rekkefølgen.
 • Favorittfiske
  Sjørøye, sjøørret, laks

Siste profilvisninger

2 794 profilvisninger
 1. Har sovet noen netter på den hytta der, men mest i forbindelse med isfiske. Nydelig fisk!
 2. Hva hvis man skal ha uv-lim med farger. Hvor rød er f.eks Loon sine produkter. Tenker å bruke på treblekrok på tubefluer. Har tidligere lest at man kan blande slikt selv, men da trenger man vel pulver, eller?
 3. Geronnymo

  Målselva 2013

  Bomtrekning :-(
 4. Stekt, kokt, grillet, røkt,saltet. Ingenting slår fisk. Skal innrømme at jeg filterer og tar ut beina (de små sidebeina t.o.m. med pinsett) forå få fin filet. Det gjør at ungene også eter fisk i alle varianter. N¨år vi er ute og fisker,koker vi fisken fersk enten det er sei eller røye. Enkelt og greit. I dag skal vi ha uer og torskefilet (selvfølgelig beinfri) og filterert hjemme på kjøkkenbenken
 5. En av elevene mine fant en liten chestpack/magebelte på Holmen på Laksvatnet da vi var på skøytetur der rett før jul. Den inneholdt kun en meget spesiell caps. Fåes tilbake mot beskrivelse av capsen. mvh. Ronny
 6. Ser at det er tatt 25 tonn til nå. Må jo bli tidenes knallsesong?
 7. http://www.ssb.no/el...2-01-27-01.html Det som er mest interessant er hvor er man mest villig til å sette laksen fri? http://www.ssb.no/elvefiske/ Forsiden viser at det ble sluppet mest fisk fri i Finnmark :-)
 8. Hurra! Ny tupp til Slate Light Weight. :clapping:
 9. Takker for hjelp. Da skal jeg bare spole den rett på snella. :biggrin:
 10. Hei! Noen som har erfaringer med om man må legge slickshooteren i varmt vann før man bruker den? Husker at det måtte gjøres på den hvite fra GL (husker ikke hva den het) for at den i det hele tatt skulle bli brukbar. Anyone :unsure:
 11. Har bundet en monsterflue til de aller største i Reisa. Nå får vi se....

 12. Dette blir som å diskutere hvilke fluestenger som er best. Eller hvem som er best av dattera og mora Men akkurat dete har vel vært gjenstand for en heftig debatt på fluefiske.net før? Kjøper vel egentlig begge ideene, men sløyer og renser alltid laksen før jeg legger den i fryseren, selv om den skal fryses hel. Prøvde en gang å fryse den rund, men det ble et j... griseri nå jeg skulle ut innvollene etter at den var tint. (jada jeg vet at man skal gjøre det når den er halvtint, men glemte av fisken) Etter det har jeg aldri vært i tvil.
 13. Takk for tipset. Har allerede sndt mail :-)
 14. Skal prøve Reisa for første gang....

×
×
 • Legg til ny...