Hopp til innhold

Fiskermainn

Medlem
 • Antall innlegg

  14
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 1. Hei! Plukket med meg en 12,6 lecie 8/9 MF fra en tilbudskurv.... Noen som har erfaringer med denne stanga? Noen som har gode forslag til liner for denne? Hvilke klumpvekter bør jeg evt velge???? Fisker normalt med Intermediate og vader sjelden dypere enn til knærne... Blir happy for alle tips som måtte komme:)))) Før man vet ordet av d er det juli og ny laks siger innpå brekket... Fiskermann
 2. Hei! Er det noen som kan gi gode tips til fluer for fiske at regnbue m.m i innsjø og bekker /elver i British columbia? Jeg har en enhånds klasse 8 jeg tenkte ta med meg. Skal dit medio august. Noen som erfaring?
 3. har det hendt når du fisker med klump og skyteline at du skulle ønske vannet tar mer tak i skytelina slik at det setter mer fart på flua?
 4. For meg er det en følelse, og opplevelsen av at vannet tar mer tak i en hel line enn ei tynn skyteline... Mending og sette fart på flua osv...., synes det virker mere "fishe" på denne måten... Og er vel heller ik særlig begeistra for denne "knuten" mellom klump og line heller....bedre med "hel ved". Make sense?
 5. Bør jeg da gå opp noen klasse for eksempel til klasse 10 eller 11 for å få nok vekt siden de er enhåndsklasset?
 6. Takker for svar! For vel prøve meg fram til sommeren, kanskje med Guidelines Goastal også kan funke selv om klumpvekt der er opgitt til til noen og tyve gram bare....Hmmm
 7. Kan noen anbefale god wf line til 12,6 fot slate mastery axp? Optimale klumpvekter for stanga skal visstnok være 34-36 gram. Liker wf liner bedre en klumper, men d finnes kanskje ikke i slike vekter? Noen som har superpeil på slikt her sikkert...?
×
×
 • Legg til ny...