Hopp til innhold

Ole J Olsen

Medlem
 • Antall innlegg

  28
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

4 Nøytral

Siste profilvisninger

516 profilvisninger
 1. Vanlig ørretfiske den skal brukes til. Har gode erfaringer med scientific anglers liner. Får prøve litt forskjellige. Tenkte bare d var lettvint om noen hadde en perfekt kombo å anbefale
 2. Tenkte på Tip Flex i klasse 5. Fikk stanga i går så har ikke prøvd den ennå. Bortsett fra litt på plenen:) Kjentes meget bra ut. Stor forandring fra første tip-flex stanga kjentes det ut som. Så nå gjelder det å få tak i snøre som passer så godt som mulig. Liker ikke "skrape"snører som sharkskin/sharkwave etc jeg heller.
 3. Tenkte på Tip Flex i klasse 5. Fikk stanga i går så har ikke prøvd den ennå. Bortsett fra litt på plenen:) Kjentes meget bra ut. Stor forandring fra første tip-flex stanga kjentes det ut som. Så nå gjelder det å få tak i snøre som passer så godt som mulig. Liker ikke "skrape"snører som sharkskin/sharkwave etc jeg heller.
 4. Erfaring med denne stanga? Tip Flex vs Mid Flex?
 5. Noen som har gode tips angående seig flueline. Den fungerer bra ei stund. Men etterhvert blir den håpløs. Spesielt klumpen. Gjelder flere typer snører. Vasker og smører på litt tiemco dressing etter hver gang jeg har brukt dem.
 6. Tipper du mener sharkskin!? Har d snøret. Såre fingertupper. Men ellers bra. Har lest en del om dette her og at det er så å si friksjonsfritt.Ikke væt jeg...
 7. Hva mener dere om å bruke Winston Boron 3sx #5 til vanlig ørretfiske? Blir den for "brutal"!?
 8. Hei...noen som har bindestikken Renzetti traveler 2200. Genial bindestikke, men "krokkjeften" på stikken min ble ødelagt. Så lurer på om noen vet om man kan få tak i denne delen!?
×
×
 • Legg til ny...