Hopp til innhold

Nordskog90

Medlem
 • Antall innlegg

  44
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann

Siste profilvisninger

610 profilvisninger
 1. Har prøvd 9' #8 og den virket veldig fremtung og grov.
 2. Har selv en 914-4 og har 36g på denne. 11.5m. Funker flott dette, men har litt lyst å prøve litt tyngre. At stanga er rask, og med tyngre snøre så kan jeg tenke meg til at det blir mer katapultfølelse når du kaster, siden det er rask recovery. Sistnevnte er kun spekulasjoner og hva JEG tror
 3. Er faktisk ikke så ille. Temp ligger på rundt 10-11 grader moby. Dette har vært gjennom hele sesongen, og har trodd det var uflaks.. Men når jeg mister 2 ganger så mange som jeg får..så må jeg gjøre noe galt. Skal på en 2 dagers tur til helga så da får man prøve seg fram om han er bitevillig Svensvik: hahaha, om det blir så ille så sager jeg heller opp stanga og finner meg ny hobby :D
 4. Okei, skal prøve å fiske med bukt og teste litt Takk alle sammen!
 5. Tror det kan være en god blading av det som er sagt til nå som er feilen. Lausbett samt for ivrig med tilslag. Guru33: Hvor lenge skal man da vente? Er det bare å la bukta gå, og løfte stanga? Man vil jo ikke vente for lenge så den spyttes ut heller! Svensvik: Nå bruker jeg da som oftest fluer bunnet på double/tripple. Det er kun de gangene da jeg bruker sunrays at jeg bruker tube. Lar du kroken "dingle" utenfor kroppen, eller stapper du den så den er fast? Evt hvordan justerer du kroken lengre bak uten at den er løs?
 6. Jeg har mista 15 laks i år, som har vært på i mer enn 3 sek.. Tar tilslag når jeg kjenner han er der, holder jevnt og hardt trykk på og justerer brems etter hvor sterk han er.. Likevell så mister jeg så mye laks, at folk begynner å kjenne meg igjen som han som mister så mye.. "Hvordan går det an å miste så mye"? "Gjør du....bla bla bla"? Som oftest er svaret ja... I fjor mista jeg ikke en eneste fisk! Det som er forskjell på i år og i fjor... 1. Ny stang 2. Ny knute Kan det være knuta som har skylda? Vet da f....! Hjelp!!
 7. Skjønner godt din frustrasjon! Det er kun talmodighet som fungerer når det kommer til laks. Jeg kjenner en kar i 50årene som er godt dreven, og han har nå hatt 4 uker "fiskeferie".. ingen laks! Andre får laks men ikke han. Lykke til videre
 8. Har allerede brukt bindetråd og lynlim for å gjøre det beste ut av det. Får leve med det sammens med resten av gjengen
 9. Hva bruker dere for å gjøre overgangen smooth mellom skyteklumpen og skytelina? Irriterende at knuten lugger i ringene.
 10. Om du skulle valgt en av dem som allround, hvilken ville det vært da?
 11. Heller mot TCX'n etter mye lesing og en del tips. Takk
 12. Jeg har muligheten til å kjøpe en av disse stengene til en god pris og har desverre ikke muligheten til å prøve de. Er det noen tips å få? Fordeler og ulemper med stengene kontra hverandre? Skal brukes som allround stang, både med synk og flyt.
 13. Tror de +/- 4 grammene har mest og si for hva man trives med, hvordan stang man har osv.. Jeg har brukt WF i alle år, og først i år prøvde jeg en skyteklump. Jeg HATET overgangen mellom klumpen og runninglina så gikk tilbake til WF med det samme. Om du bruker 17 gram til #6 stanga di, så er jeg sikker på at du kan gå opp 1-2 klasser på WF. Hvilken 1hånds har du?
 14. Takk for ditt innspill! Jeg ser helt klart fordelen med litt lengre stang utvadet. Selv er jeg ikke den lengste i verden heller, hehe! Det er 18g som er anbefalt på denne stanga + polyen er ett par gram så sku tru at det skal gå fint.
×
×
 • Legg til ny...