Hopp til innhold

Lilja_Norway

Medlem
 • Antall innlegg

  26
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

2 Nøytral

Siste profilvisninger

448 profilvisninger
 1. Hej! Skall en tur upp i Glomma lite nord för Elverum 10-14/6. Hur ser vattenföringen ut nu? Och finns det hopp för ok fiske då? Mvh O
 2. På torsdag blir det heldag med havsöringsfiske! Airflow Ridge Delta fast intermidiet och SA Hover GPX på rullarna. Så får vi se vad som funkar. Har tro på att båda är bra linor och täcker lite olika behov. Har lite olika polyleader taperade tafsar i olika sjunkgrad. Så borde bli bra!
 3. Tack för tips!! Stämmer bra att det är vilda priser. Mycket hype och få producenter!
 4. Prövat lite olika linor idag. Rio Outbound (långa) WF5 är den som känns bäst viktmässigt på långa kast. 13,6gram klump så ingen lätt lina direkt. Är vel ca samma vikt som Rio Perception WF6 till exempel. Blev rekomenderad SA Hover GPX WF6 som en knall kombo till Method 691. Beställt en till test. Och så testar jag med lite mer snabbsjunkande tafsar till att börja med. Förslag på bra tafsar med loop/ögla till snabbyte? S1 och S3 kanske hade vart nått? Plus vanlig då. Skall nog testa Airflow Ridge clear med. Ser spännande ut!
 5. Tusen tack Tom Aage! Många bra tips! Hade gett några spänn för att få alla klumpvikter. Guideline Costal i wf6 väger 15gram. Någon som vet vart man hittar klumpvikten på Airflows linor??
 6. Kan hända att jag måste pröva en Costal på Method. :-)
 7. Förslag på bra lina mottas med tack! Bästa jag prövat så långt är nya Airflow 40+ fast int. Men tycker den har väl lång tun fronttapering. Skjuter sämre än normalt första 5-7 metrarna. Speciellt med lite stora flugor. Går ju att kapa spetsen en bit. Men skulle gärna haft en som är optimal utan att ändra på den. Vill ha flytande runningline som inte är allt för tun. Blir fort knutar och fula ord. Förslag?
×
×
 • Legg til ny...