Hopp til innhold

ZizouJR

Medlem
 • Antall innlegg

  25
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om ZizouJR

 • Bursdag 12. nov. 1990

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Interesser
  fotball, innebandy, fiske(fluefiske)
 1. Haha. Jeg dør! Hun har nok ikke fått med seg hva åremål er:P
 2. Det er gjerne hus og ikke hytter på Snarøya.
 3. Jeg så at denne posten var litt gammel, men om noen kan sende meg en pm anngående ørretfiske i østfold hadde det vært flott! Trodde egentlig det ikke eksisterte noe ørretfiske her i fylket, men siden det gjør det, og siden jeg har fyllt 18 og fått lappen har jeg nå mulighet til å komme meg til slike steder
 4. Jeg er fra sarpsborg og er litt kjent, men hvis du er ute etter ørret tror jeg du må lette ganske lenge. det er jo noen abbortjern og litt forskjellig, men som jeg sa er jeg bare LITT kjent der
 5. Jeg lurer på hvor jeg kan få bestilt boka ¨Flyt¨ av Lars Lenth.
 6. Har ikke fisket så veldig mye med nymfer før, men vil prøve meg litt ordentlig nå. Er det noen nymfer jeg må ha? Nevn hvordan de skal fiskes. er det noen bindebeskrivelse noe sted, fortell meg om det også med det samme.
 7. ZizouJR

  Palmermygg

  hva slags bindemateriale brukes til å binde palmermygg?
 8. Det er midt inne på Hardangervidda. En elv som renner stille med små kulper. Noen steder er det små fossefall. Og nedenfor de små fossene står kilosørreten i fosseosen og venter. Det er ingen andre å se, og jeg har hele elven for meg selv. :biggrin:
 9. Det er noe ganske teit som jeg har lurt på lenge. 1. Hva er egentlig den spisse nålen på fortomsklipperen til? 2. Hvorfor har man både saks og fortomsklipper med seg når man er på fisketur? Er det noe spesielt man bruker saksa til som ikke fortomsklipperen kan gjøre? er bare det jeg lurte på. Godt og få det ut :P
 10. skal en tur til haradangervidda i slutten av juni, begynnelsen av juli. kan dere nevne 6-10 fluer som jeg må ha med. hvis det er noen fluer dere har fått mye fisk på? er det også noen spesielle klekinger i denne tiden? nevn gjerne fluer som imiterer.
 11. skal en tur til hardangervidda i slutten av juni og i begynnelsen av juli. trenger noe tips til hvilke fluer jeg må ha med. Kan dere nevne 5-8 fluer som er veldig viktige å ha med. er det noen fluer dere har fått mye fisk på når dere har vært på vidda nevn dem også.
 12. Hvor er det dere kjøper bindematerialet deres? :roll: Trenger noen tips til hvor jeg kan kjøpe materiale. Er det i butikken eller på internett? Legg gjerne ut linker til sidene hvis dere kjøper på nettet. :wink:
 13. hei!! jeg skal lage egne fortommer, men lurer på hvilken tykkelse de forskjellige delene skal være på. Og hvor mange forskjellige deler trenger jeg. Jeg fisker fjellørret som er fra ca. 250g - 1,5kg håper på noen ordentlige svar og ikke sånne som skal komme med feil jeg skriver osv.
 14. skrev feil da vet du............. jeg mener at det er snøreklasse 6 og stanga er daiwa 4-6...........
 15. jeg har et nytt snøre i klasse 6. stanga er i #4-6
×
×
 • Legg til ny...