Hopp til innhold

Bergenfisker

Medlem
  • Antall innlegg

    5
  • Registrerte seg

  • Sist pålogget

Alt innhold fra Bergenfisker

  1. Okei, så egentlig samme prinsipp. Hehe, ja kan se hvorfor du spør om det, men nå skal du høre. Først og fremst så fikk jeg den for en billig, 2000kr mot 6300 kr ord pris - helt ny. Samtidig så har familien hytte ikke langt fra Lærdalselven. Nå som den åpnet igjen sist sesong så brukte jeg muligheten når jeg fikk den
  2. Takk for svar! Lurer også på hvordan line oppsette skal være. Er det slik som med enhåndstang, at man har backing, fluesnøre og fortomme? Går ut ifra at tohåndstang har egent type snøre siden klassene er 10++, og stengene er lengre ect. Har lest litt om skyteklump. Vil dette være det det samme som et WF-snøre, eller vil det være enda en del mellom fluesnøre og fortommen. Eventuelt hvordan er oppsettet på snellene? Igjen takk på forhånd!
  3. Har nettopp kjøpt meg to håndstang nærmere sagt Zpey Infinity 16' #10/11 . Har tenkt å bruke vinter halvåret til å lese meg opp og lære teknikk ect. Har aldri vært borti to håndstenger før så har gitt meg ut på en utfordring her. Jeg lurer på om det er noen som har et eller flere tips om backing og line? Om noen vet hvor det er mulig å få litt mer detaljert informasjon om teknikk enn en person som står i elven å kaster? Er det noe spesielt jeg trenger å vite om stangen, eller generelt om tohånds fiske. Eventuelt andre tips eller linker som kunne vært interessant for en nybegynner. Takk på forhånd!
×
×
  • Legg til ny...