Hopp til innhold

Robert R

Medlem
 • Antall innlegg

  103
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://www.fiskenett.com

Profilinformasjon

 • Bosted
  Trondheim
 • Interesser
  Ørretfiske
 1. Har brukt den lina en god stund i hall og ute, men har ikke sett noe galt med den.
 2. Tja, man måler jo fra der man står og da blir det automatisk 3 fot lengre, ikke værre :biggrin:
 3. Hadde planer om å filme seansen, men måtte være dommer og flere valgte å pakke bort kameranene da det regnet litt for mye.
 4. Det var fantastisk herlig å se på da line strekte seg laaangt og flua landet over den magiske 40 meters merket og dommerne måtte gå noen meter ekstra enn vanlig..... Grattis til Blomberg :clapping:
 5. Vi gjør oss selv en bjørnetjeneste da det florerer med tips om hvordan handle fra USA osv......de trådene går hele tiden på flere fora.
 6. :clapping: Dagens tale!!
 7. Ok, snu litt på saken da. Ikke glem at det skal fiskes også Hva med tilslag med 0.10-0.14 fortomm? Da vil jeg heller ha ERN 4,9 som min er målt(så vidt jeg husker) på min 5 stang sammenlignet med ERN 7.4 som Tormill nevnte på en annen stang i samme klasse. Lav ERN ved praktisk fiske og høy ERN ved lange kast.
 8. Konkurransen var bra den. Masse liv og alle fulgte godt med på hva som skjedde. Sterk vind fra høyre gjorde at flere valgte å kaste bakover på lengdekast. Presisjonen var vanskelig for alle da blinkene var litt mindre enn vanlig. Vi hadde det gøy og det er nok det viktigste.
 9. Hvis lina til Tom har riktig vekt i forhold til klassen så ligger det an til ny norgesrekord med en viss stang som er tidligere nevnt. Bruker stort sett Rio Accelerator når det blåser for mye da den har en klump på ca 14-15m og innbiller meg at det går lengre. Trur jaggu meg jeg veier den jeg....vent litt da!!!
 10. Hei Folkens Jo, konkurransen var veldig vellykket. Masse folk som tok turen og alle fikk applaus etter lengdekastingen. Men når det gjelder lengdene fikk vi litt bakoversveis når vinden kom fra nord og det vil si at vi kastet i oppoverbakke noe som ikke er helt heldig når det ble vindstille derfor ble lengdene korte. Vi trente på gressslettene dagene før og Stener lå på 36 til 38 meter på 3 kast. Han kasta 1 meter lengre enn meg. Da flytta vi banen ut i fra vindretningen noe vi hadde tenkt og utføre i konkurransen eller bruke en bane som er stjerneformet og man velger selv retning. Men som jeg skrev var vinden stille stort sett. Og flere tilskuere som aldri har tatt i stang(fluestang) faktisk meldte seg på da de fikk vite at stengerne fikk de låne av oss. Vel, å låne bort en T5 til en nybegynner er ikke akkurat noe som kan kalles en heldig situasjon. Hvordan legger man til bilder her da??
 11. Hei igjen Noen som skal delta på konkurransen neste Lørdag? Noen herfra?
 12. Enig! Og så må man legge til at snøret blir tyngre når det har vært kontakt med vann derfor må det også taes hensyn til tyngre liner.
×
×
 • Legg til ny...