Hopp til innhold

Gladlax

Medlem
 • Antall innlegg

  14
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo
 • Interesser
  Fluefiske etter laks
 • Favorittfiske
  Laks
 1. Hei! Da nærmer det seg sesong med stormskritt. Er det noen som har vært i trappene og kikket siste uken med god vannføring?
 2. http://reise.bt.no/reise/article4280692.ece
 3. Hei, du kan ta med så mange stenger du vil selvsagt, men kan ikke fiske med mer enn en stang samtidig.
 4. Ja da er vi mer enige! Det eneste er jo om det praktisk lar seg gjøre å ha trappene stengt ut sesongen. Mest sannsynlig pågår vel også dette me oppgang av oppdrettslaks kun over en mer eller mindre kort periode.
 5. Hvis du ser her så får du en idè om hvor fort elva sank ved forrige flom som nådde 65 kubikk: http://www2.nve.no/h/hd/plotreal/Q/0027.00025.000/index.html Steinar: at BEEL tar ut oppdrettsfisk er jo KUN positivt og en kan ikke la ønske om å få laks gå foran. Det blir horribel tankegang. Dessuten er det nok av laks i elva allerede til at du har en rimelig god sjans..
 6. Gladlax

  Bjerkrheim

  Tør jeg spørre i hvilken høl dere "rifflet"?
 7. Jaja, lite rapporter de siste dagene. Eneste er rovfisk som drar litt svidder jamt og trutt.... Sesongen er nå slutt for min del. Ser frem mot åpning neste år. Er allerede gått inn i vinterdepresjonen. Får dere noe for tiden eller? Lykke til i helgen...
 8. Kjøpte en hel svart revehale til 200 kr på langnesfestivalen i finnmark. Er rikelig til fluene mine de neste 7-8 neste sesongene.. Ellers så kjøpte jeg stort sett ikke noe. Noen kroker til å binde fluer på må være det eneste. Første sesongen der utstyrsbudsjettet er lavere enn fiskekortbudsjettet... Ellers så er jeg meeget godt fornøyd med patagoniainvesteringene forrige sesong. Neste år tror jeg det er tur for litt kvalitetsfleece. /Gladlax
 9. Meget interessant lesing dette her steven. Ligger det info noen plass som er mulig å få tak i? Jeg tanker først og fremst elektronisk info.. Er det mulig at en laks som har gytt tre ganger veier under 3 kilo? Er dette vanlig i Bjerkreim? Høres merkelig ut, men det kan jo være et ekstremt tilfelle.
 10. Gratulerer med snittvekten baurhunden! Hadde det bare vært meg :-? For ordens skyld så er ikke dette ment å være noen skrytetopic, men det har jo selvfølgelig en tendens til å bli de med mest fisk som legger inn meldinger her. Så jeg vil oppfordre ALLE til å legge inn melding. Fins nok maaange som ikke har fått en eneste laks i sommer.
 11. Sesongen nærmer seg slutten, og er til og med slutt i mange deler av landet allerede. Da er det kanskje tid for å oppsummere sesongen - rent fiskemessig. Det hadde vært interessant å høre hvor mange laks/sjøørret folket får her pr fiskedøgn/fisketur. Jeg er av den typen som noterer ned alt fiske - kjekt å lese om vinteren for å ha noe å supplere til denne monotone fluebindingen... Så kan jeg være første mann ut.. Fisker mest i Tana, Bjerkreim + diverse småelver i Hordaland og Rogaland.. Fiskeredskap: KUN flue. Antall fiskedøgn/fisketurer i år: 23 Antall fisk: 14 (0.8-3.1 kg)
 12. Jeg så veldig mye fisk som va oppe å viste seg nesten over alt hvor jeg fisket. Jeg var rundt omkring i sone 3 (men ikke ovenfor Gjedrem). Spesielt på vinningland så vi mye fisk. Det aller meste var imidlertid brunt, men en og annen blanking var også oppe. Er enig med deg i at stressfiske, dvs å kjøre rundt med bil å lete etter bitevillig fisk, sikkert er det mest effektive nå. Alltid irriterende med disse dragene i flue ja. Hadde selv et laaangt drag. Dvs en ca 10 meter. Men vips så var den borte. Minnet om noe som var større enn svidde, men man vet jo aldri. Blanke svidder kan være spreke. Uansett litt småkjipt å stå der med adrenalinet..
 13. Var i elva i helga. Fisket relativt mye og det ble "kun" to fisk. 0.8 og 3.1. Artig med den siste på enhåndsen. Blank og sprek. Men jeg må si at fisket var mye tregere enn jeg hadde forventet etter denne flommen som har vært. Tidligere i uken hadde det visst vært enda verre. Det faktum at det nå er sent ute i sesongen kan nok forklare dette. Erfaringsmessig sitter fiskene lenger inne i september enn tidligere i sesongen. Ellers så fikk jeg med egne øyne se et prakteksemplar av en laks på 7.8. Vakkert...
 14. Hei Steven, vil anbefale Daleelven på denne tiden av året. Muligens også Oselven. Det er imidlertid litt komplisert å få tak i fiskekort i Dale pga stor på gang, men det er ikke umulig. Prøv å få kort i Hagahølen (nederste sonen). Kortet gjelder kun for en stang. mvh Kjetil
×
×
 • Legg til ny...