Hopp til innhold

Litejk

Medlem
 • Antall innlegg

  15
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

1 Nøytral

Siste profilvisninger

304 profilvisninger
 1. Noen som har tips? Trenger et til tørrfluefiske og et for streamerfiske. Tips taes imot med takk.
 2. Hei og takk for svar. Har sett litt på GL Bullet selv, men vil ikke #9 nesten være bedre mtp hode-vekten er 20 gram vs. 17gram på #8. Lurer bare pga at jeg har 21gram på skyteklumpen min, og det virker som er det beste? Ser at det var du, Lasse, som anbefalte meg 21gram på skyteklumpen over her, og det var bedre enn 18gram som jeg hadde tidligere.
 3. Jeg har spørsmål angående LTS Explosive 10' #7/8. Noen som kan anbefale et WF-snøre til denne stangen? Har et ganske bredt bruksområde til stangen, og har hittil bare hatt skyteklump. Og kunne tenkte meg et WF-snøre for overhodekast. Har sett litt på 4cast-sink tip fra guideline, men vet ikke om det passer stangen. Noen som har noen innspill?
 4. Jeg har spørsmål angående LTS Explosive 10' #7/8. Nå har jeg en klumpvekt på 18-19g, men føles ut som det er et par gram for lite? Hva anbefaler dere?
 5. Hei. Jeg er helt ny innen fluefiske, men har lyst til å utforske det mer. Jeg kjøpte meg et helt vanlig pakketilbud, men synes det med utstyr er ganske vanskelig uten å ha skaffet meg noe litteratur etc. Så jeg lurte på om fargen på snøre har noe mening utover selve fargen kontra fiskens oppfatelse av farge? Er det en spesiell farge til synk/flyte, klasse på stangen, lengde på stange? Takk. Litjek.
×
×
 • Legg til ny...