Hopp til innhold

J.R

Medlem
 • Antall innlegg

  161
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om J.R

 • Bursdag 20. mai 1972

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Molde
 • Favorittfiske
  Laks

Siste profilvisninger

1 624 profilvisninger
 1. Enig med fig. "Åttetalls knute" med stor løkke (for å få "klumprullen" igjennom) på skytelina (ikke coatet). Surr med bindetråd og forsterk med Aqua sure. Roman moser løkke på klumpen, surr m bindetråd og forsterk med Aquasure. Vips så har du løkke i løkke system som hverken lugger i ringene eller ryker.
 2. Hei På ikke coatet skyteline gjør du følgende: Lag løkke ved å bruke "åtte tall knute" Surr så knuten med bindtråd for å kjøre den jevn Bruk Aquasure for få jevn overgang og la tørke i ca ett døgn Vips så har du "løkke i løkke" mellom klump og skyteline Funker perfekt og du sliter aldri
 3. Dersom det er et "snev" av sannhet i kommentarene ovenfor er det dessverre slik jeg fryktet. Mange av laksene jeg har fått i Gaula har vært umulig med C&R da de har svelget fluen eller den sitter i gjellene. Med bakgrunn av den erfaringen blir jeg mistenksom når enkelte fiskere setter ut 5-6 laks i døgnet. Jeg mener C&R kvoter på 2-3 laks i døgnet snarlig må innføres i Gaula. Er en ikke fornøyd med å sette ut 2-3 laks i døgnet og evt slå ihjel en, så vet ikke jeg ;o))
 4. Hei 3D snører er helt kanon etter min mening Fisker kun med slike. Det anbefales litt lettere vekt på 3d snører enn ellers. Til min Stinger 14 fot klasse 9/10 bruker jeg 35-36 gram og ca 12,2-12,5 meter. Lengde og tyngde på klumpene er helt avhengig av fiskestil så det må en ikke se seg "blindt" på
 5. 6 timers intenst fiske i går, ca 110 kubikk. Et drag i fluen. Fin tur, fin plass men meget krevende å få laksen til å ta. Svakt stigende elv gjør nok heller ikke forholdene noe enklere . Nå er sesongen over for min del :mellow:
 6. Ut i naturen: Den ville laksen Etter tre års vandring i havet vender laksen tilbake til den elva den kom fra for å gyte. Vi blir med gjennom den strabasiøse turen opp elva, i kampen for å sikre seg den beste gyteplassen og den beste hunnen. Vi ser også hvordan selve filmingen foregår, det er en teknisk utfordring i seg selv. NRK1 i dag kl 1945. Må ses da det er fantastisk filming :biggrin:
 7. Hei Du svarte vel egentlig ikke på spørsmålet Jeg har bestemt meg for Guideline 3D snøre, men usikker om det skal være et SH eller kappet DH?
 8. Hei Jeg skal kjøpe guideline 3D klumper til min tohånds Gloomis stinger GLX 12,6" #7/8 (tre delt gammel modell). Ifølge tabellen skal vekten på klumpene være 22-24 gram. Jeg syns det er noe lett så jeg kommer nok til å "gå for" ca 25-26 gram. Det jeg lurer på om det er anbefales en 3D SH klump uten kapping (7/8 er 24 gram 11,5 meter og 8/9 er 27 gram 11,5 meter) eller DH #8/9 på 35 gram og 13,5 meter som kappes ca 2 meter i bankant? (DH finnes ikke i #7/8 ) Innspill mottas med takk 8)
×
×
 • Legg til ny...