Hopp til innhold

chrissern

Medlem
 • Antall innlegg

  30
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

1 Nøytral

Om chrissern

 • Bursdag 16. jan. 1989

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo
 • Interesser
  Ka du tru?
 • Favorittfiske
  Flue etter laks og ørret.

Siste profilvisninger

1 084 profilvisninger
 1. Argumentet om hvor riktig folk praktiserer C&R kjøper jeg til en viss grad. Her kan sikkert mange, ink meg selv, bli bedre. Resten blir jeg bare oppgitt over. Det er synd at ikke fiskere er villige til å dra det ekstra lasset når fisket er som det er om dagen. Vi må bidra der vi kan, så får det heller legges vekt på å gi fiskere den nødvendige kunnskapen for å drive skikkelig C&R.
 2. Dette høres jo helt absurd ut. Trodde seriøse aktører som dette utviste mer kunnskap enn som så.
 3. Noen foretrekker 9,6' eller 10' til enhåndsfisket etter laks fordi det er lettere å kaste med disse f.eks. når du vader litt dypt, men du klarer deg helt fint også med 9'. Har du sjekket anbefalt linevekt på stanga? Ser at 4Cast i #8 ligger på 18 gram, så det kan hende at du skulle hatt et gram eller to ekstra nå som du er helt fersk på enhånds speykasting. Du kan også se på andre liner med en kortere og mer aggressiv tapering, som nok kan lade stanga lettere og gjør det lettere for deg når du går med store fluer. Dog, som oftest ligger det i teknikken. Synes selv det var klønete å speykaste med enhånds i starten, så bare det å jobbe med timing og teknikk hele veien som vil gi resultater raskt. :-)
 4. Har en 905 prototype stående hjemme, men har ikke fått karra meg ut for å prøve enda. Har hørt mye positivt, så er ganske spent.
 5. Skal til statene rett etter nyttår, så da skal jeg definitivt plukke meg noe stas. Blir vel både ny #4 til ørretfisket, 13' til laksen og et par smeller:-)
 6. http://mobil.tk.no/nyheter/article6885636.ece?ns_campaign=article&ns_mchannel=tweet_button&ns_source=twitter&ns_linkname=twitter&ns_fee=0 Dere kan jo ta en kikk på Surna også. Trist lesing..
 7. Min 13789 brakk midt på det ene emnet under kasting. Om dette har vært tilfelle hos andre kjøpere veit jeg ikke. Guideline var til gjengjeld veldig imøtekommende når jeg ringte og sendte meg en ny FRS på to uker.
 8. Davie McPhail har har mange bra videoer du kan bruke som inspirasjon, riktignok på engelsk. Når jeg begynte med laksefluer så brukte jeg flere av videoene hans som utgangspunkt og det har fungert veldig bra for meg. :-) Han binder alt fra digre laksefluer til nymfer, så du har definitivt nok å velge mellom. http://www.youtube.com/user/DavieMcPhail
 9. Ellers kan du jo bare kjøpe HMS tube fly tool. Den gjør susen den også! http://www.hmhvises.com/tubeflytool.htm
 10. Har ikke testet den selv, men vet flere som synes Eumer sin er brukbar. Ligger vel på rundt 800,- tror jeg.
 11. chrissern

  Akroyd

  Spennende:)
×
×
 • Legg til ny...