Hopp til innhold

Out-Fishing

Medlem
 • Antall innlegg

  10
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral
 1. stemmer med brun og 2 haletråder, litt stor størrelse. rart bildet bilr feil, ser det stort når jeg laster opp. så senere er det lite.. om dere kopierer dette og paster i browser så er det direktelink til bildet i full størrelse... bildr.no/image/QmJhY25E.jpeg browser legger på http:// selv Og ja det var stille vann, har dere forresten noen bøker å anbefale når det kommer til flue identifisering ?
 2. Oi , merket ikke det jeg :S Her er originalen.. http://bildr.no/image/QmJhY25E.jpeg
 3. Detsverre har jeg ikke et bedre bilde, prøvde å få den på fingeren for bedre bilde etter dette men den fløy avgårde. Kan prøve å kjøre det gjennom photoshop etter fisketuren i dag. Dette var på rundt 200 meters høyde, i haugesund (krokavannet) I en litt mindre pytt bakom vannet. De stod i 3 store svermer helt bak der det var temmelig grunnt.
 4. Fikk svar fra en kamerat, det var andregenerasjons vespertina..
 5. Kom over en stor klekking i dag, lurte på om noen kunne identifisere fluen for meg.
 6. Morgen og nattfiske er jo ypperlig, om man ikke er mørkeredd hehe. Jeg har somregel hatt meg en liten blund midt på dagen før jeg gjør sånne ting. Så man kan fungere delvis normalt i hverdagen også, når det kommer til det tekniske innen flue har jeg ikke mye å tilføye. Ettersom jeg er veldig nybegynner. For meg er det utrolig vanskelig å bare kaste i mørket, og jeg har merka på fortomen min at jeg har mye mer kastefeil i mørket. Men, når det kommer til fiskelykke, er det her jeg helt klart har tatt mest også. Min turkamerat sverger til streaking caddis på kvelden, og jeg har sett han dra opp et par fine kubber såfall. Noen ganger tar vi også med oss presenning, og ligger under der i de få dødtimene som er. Før vi hiver oss på morgenfiske igjen. Skitt fiske :D
 7. Hei Tenkte jeg skulle prøve å samle sammen informasjon, om hvilke vann i haugesund som inneholder fisk. Det er kun disse jeg er sikker på til nå, krokavannet, eivindvannet, skeisvannet,Rotatjern. Hadde satt stor pris på andres erfaringer, så det blir litt mindre gåturer for meg, og ikke minst observeringstid. Kom også gjerne med innspill om hvordan man fort kan avfeie et vann med tanke på surhet osv, vet ikke helt hvor surt et vann må være for at det ikke er noe fiskebestand i det..
 8. Kjøpte den i #6'er har ikke fått prøvd den på tørrt enda. Men den var fantastisk å kaste reker med. Jeg er ganske ny på dette (2 uker kanskje) og jeg merka buene mine ble myye finere med engang jeg fikk prøvd et par kast med den.
 9. Ja blir endel i sjøen, men også mye i ferskvann. Så håper å finne ei stang jeg kan komme meg greit utav med både tørrt og litt større fluer til laks / SØ
 10. Hallo folkens! Er meget ny på dette med fluefiske, kjøpte meg ei guideline kispiox stang som knakk. Skal ha meg ei ny ei, lurte på om noen hadde erfaringer med Guideline RS V2 #6 . http://www.baardsen.no/produkt/fiske-utstyr/fluefiske/fluestenger-enhands/guideline/guideline-rsvt2 Vurderte denne som erstatter for min forrige stang, det jeg fisker for det meste er tørrt i stille vann, sjøørret og litt mindre laks i ny og ne. Vil dette være en stang som passer fint til dette bruket ?
×
×
 • Legg til ny...